Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk stærke studentermedhjælpere inden for jura og samfundsvidenskab med interesse for socialområdet

Social- og Boligstyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
17-05-2023
Kontakt
Social- og Boligstyrelsen
Edisonsvej 1
5000
Odense C
Tlf
41955547
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331569323
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

VISO og Center mod menneskehandel (CMM) i Social- og Boligstyrelsen søger en eller flere studentermedhjælpere med stærke analytiske og metodiske kompetencer. Du skal studere enten jura eller samfundsvidenskab og have interesse for fremstilling og analyse af data knyttet til understøttelse af socialfaglige opgaver og/eller have interesse i at få praktisk erfaring med opgaver inden for forvaltningsret, databeskyttelse og udbudsret.

Stillingsbeskrivelse
VISO søger en eller flere studentermedhjælpere, som kan arbejde med fast base i Odense. CMM søger en studentermedhjælper, der kan arbejde fortrinsvist i Købehavn. Du vil som studentermedhjælper både i VISO og CMM have faste opgaver i regi af dine faglige kompetencer, og det team du er tilknyttet. Mange af opgaverne vil samtidigt også blive løst på tværs af teams i VISO og CMM sammen med centerets i alt 5-6 studenter. Opgaverne herunder vil blive tilpasset de valgte profiler, og derfor skal du ikke nødvendigvis have kompetence og interesse for alle opgaverne.

Opgaver i VISO og CMM:

 • bidrage til notatskrivning og analysearbejde ved at lave fx beregninger, pivottabeller og visualiseringer i bl.a. Excel og Power BI
 • vedligeholde og kvalitetssikre leverandørdata
 • redigere og skrive kortere tekster til vores website og nyhedsbreve
 • lave udkast til besvarelse af internationale høringer
 • korrektur og oversættelser til engelsk
 • hjælpe med referatskrivning og diverse ad-hoc opgaver
 • behandle indsigter og afgørelser efter databeskyttelsesforordningen
 • behandle borgerklager med fokus på dialog
 • udarbejde kontrakter med VISO-leverandører og andre udbudsrelaterede opgaver
 • lave politianmeldelser i menneskehandelssager
 • behandle aktindsigter efter offentlighedsloven
 • anonymisere domme og oprette et domsregister i CMM
 • ad-hoc juridiske opgaver.
Din profil
Vi forventer, at du er i gang med en lang videregående uddannelse inden for jura, samfundsvidenskab eller lignende uddannelse og har to til tre år tilbage, inden kandidatgraden er i hus.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • har erfaring og/eller interesse med mindst tre af de ovenstående opgavetyper
 • har gode analytiske kompetencer og erfaring med fx at bearbejde data ved hjælp af Excel
 • er god til at formulere dig skriftligt
 • tager ansvar og har mod på at arbejde selvstændigt, når opgaven kræver det
 • kender til eller har lyst til at arbejde med det specialiserede socialområde
 • er nysgerrig, engageret og positiv – både i din tilgang til andre og til dine opgaver.
Om VISO og CMM
Den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation (VISO) og Center mod Menneskehandel (CMM) er samlet i ét center og består af 70 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. VISO indsamler og formidler viden indenfor social- og specialundervisningsområdet og rådgiver borgere, kommuner, institutioner og tilbud om børn, unge og voksne, der har handicap eller komplekse sociale problemer. Ydelserne er gratis og leveres af de op imod 90 landsdækkende kommunale, regionale og private leverandører, som VISO har kontrakt med.

CMM har til opgave at identificere og yde bistand og støtte til ofre for menneskehandel. CMM koordinerer og udvikler den landsdækkende sociale indsats for ofre for menneskehandel og står for opkvalificering af de relevante aktører og for indsamling og formidling af viden og statistik. CMM har lokaler både i København, Aarhus og i Social- og Boligstyrelsen i Odense.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en deltidsstilling på 15 timer pr. uge med tiltrædelse 1. august 2023 eller senere. Ansættelsen følger overenskomsten mellem HK-stat og Skatteministeriet. Stillingens ansættelsesområde er Social- og Bolig- og Ældreministeriet. Arbejdsstedet i VISO er Social- og Boligstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C og i CMM er arbejdssted i København.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du skal sende din ansøgning, CV og eksamenspapirer elektronisk via stillingsopslaget på www.sbst.dk senest den 11. juni 2023. Vi forventer at afholde samtaler den 15. og 16. juni 2023.

Vil du vide mere?
Du kan høre mere om stillingen i VISO hos leder Rikke Søndergaard på telefon 41 93 25 49 eller via rso@sbst.dk og stillingen i CMM hos leder Trine Ingemansen på telefon 29 80 66 03 eller via trin@sbst.dk Du kan læse mere om Social- og Boligstyrelsen, herunder VISO og CMM, på www.sbst.dk.Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Social- og Boligstyrelsen
Edisonsvej 1
5000
Odense C
Tlf
41955547
Praktisk information
Oprettet
17-05-2023
Udløber
11-06-2023
Kviknummer
331569323
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed