Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytisk Projektcontroller søges til Biofos i Hvidovre

Proselection ApS

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-01-2023
Kontakt
Proselection ApS
Hammerensgade 1, 2
1267
København K
Praktisk information
Oprettet
23-01-2023
Udløber
09-03-2023
Kviknummer
331471750
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Beskrivelse

Som Projektcontroller bliver du tilknyttet økonomifunktionen og refererer til økonomichefen. Økonomiafdelingen er organiseret i tre forskellige teams, og du vil være tilknyttet teamet som beskæftiger sig med den forretningsnære og specialiserede økonomistyring. Der er tid til og gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på opgaverne processuelt, og i et tæt samarbejde med Finance Business Partner og Økonomichefen vil der være gode muligheder for at vokse i rollen. Din hverdag vil være præget af en varieret opgaveportefølje, og du vil i din opgaveløsning have en bred kontaktflade med både interne og eksterne aktører.

Arbejdsopgaver
Projektcontrollerens opgaveportefølje vil bestå af følgende:

  • Controlling på projektøkonomi og styre budgetter, prognoser og aktivering af projekterne
  • Yde support og sparring til projektlederne af anlægs- og tilskudsprojekter
  • Sparring med udbudskonsulent vedr. kontrakter og budgetter
  • Deltagelse i projektopfølgningsmøder med anlægschef og projektledere
  • Bidrage med udvikling af modeller og metoder til projektøkonomistyring
  • Udarbejde rapportering på projektporteføljen
  • Supportere projektlederne ved revision af tilskudsprojekter
  • Ad-hoc
  
Om virksomheden
Biofos arbejder med udnyttelse af ressourcer til klimavenlig energi, der bidrager til renere bymiljøer i det meste af hovedstadsområdet. Biofos beskæftiger ca. 175 ansatte fordelt på tre lokationer i hovedstadsområdet, og er Danmarks største virksomhed indenfor deres forsyningsart. Der eksisterer en behagelig og uformel atmosfære i virksomheden, og der lægges vægt på godt samarbejde på tværs af organisationen.
  
Biofos tilbyder gode personaleforhold såsom mulighed for hjemmearbejde, sundhedsforsikring, pensionsordning, frokost- og massageordning, fitnessrum og har desuden en meget aktiv personale- og idrætsforening. Derudover har virksomheden ligeledes fokus på kompetenceudvikling af medarbejdere hvorfor der vil være gode muligheder for efter- og videreuddannelse.
  
Personlige kompetencer
Du er nysgerrig af natur og arbejder analytisk, systematisk, men samtidig også med blik for detaljen. Du er kvalitetsbevidst og dine leverancer bærer præg af høj kvalitet og du sætter en ære i at overholde tidsfrister, såvel interne som eksterne. Du skal kunne balancere en hverdag, hvor der både er fokus på et gennemarbejdet materiale, men samtidig også have fremdrift i opgaverne. Dine evner til at skabe relationer med forskellige typer af kollegaer og teams er veltrænet.
Du skal kunne trives i en meget selvstændig og konsulentlignende rolle. Det er helt afgørende for din succes i jobbet at du er dygtig til at kommunikere økonomiske problemstillinger til kollegaer med forskellige baggrunde.
  
  
IT-kompetencer
  
Du er god til Excel og har interesse for og/eller erfaring med Power BI
  
Uddannelse & Erfaring
HD-R, cand.merc. eller lignende. Gerne kombineret med 3-5 års praktisk erfaring med projektøkonomistyring. Uddannelse eller erfaring som projektleder vil være en fordel, men ikke et krav.
  
Sprog
Dansk
  
Ansættelsesforhold 
Stillingen ønskes besat på 37 timer inkl. frokost.

Ansættelse sker i henhold til KL’s overenskomster med mulighed for forhandling om kvalifikationstillæg.

Virksomheden lægger vægt på et godt og sikkert arbejdsmiljø, derfor er det er en forudsætning, at du vaccineres ved ansættelsen. Det drejer sig om følgende vacciner: Polio, stivkrampe samt hepatitis A og B. Virksomheden afholder udgifterne til vaccination.
  
Kontaktpersoner
Torben Jørgensen
  
Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c10a2e38)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Proselection ApS
Hammerensgade 1, 2
1267
København K
Praktisk information
Oprettet
23-01-2023
Udløber
09-03-2023
Kviknummer
331471750
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed