Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analytiker med interesse for governance

ATP

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
15-04-2019
ATP
Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
21-04-2019
Kviknummer
330007373
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Analytiker, økonomi
Erfaringer - I højere grad
Investeringsbedømmelse, Risikostyring
Sprog
Dansk Læse/ tale

Analytiker med interesse for governance

Vil du arbejde med processer i ATPs Pensions & Investments? Har du blik for god governance? Og vil du have en varieret opgaveportefølje med egne ansvarsområder? Så er du måske den kollega, vi leder efter. 

 

Vil du arbejde med forretningsgange, håndtering af insiderviden og professionel adfærd?Vi søger en kollega, der har lyst til at spille en central rolle i ATPs arbejde med insiderviden og professionel adfærd og i arbejdet med at sikre, at alle væsentlige forretningsprocesser og metoder i Pensions & Investments (P&I) er betryggende og veldokumenterede. 

Dine opgaver spænder bredt og omfatter bl.a. at du: 

  • Faciliterer opdatering af forretningsgange i P&I og sikrer, at de lever op til interne og eksterne krav samt at nye processer i P&I, ny regulering eller nye interne krav mv. er forankret i forretningsgangene. 
  • tager ejerskab for ATPs regler for insiderviden og professionel adfærd og sikrer, at de er kendte for alle og efterleves i det daglige. Herunder vedligeholdelse af insiderlisten og godkendelse af egne handler. 
  • udarbejder rapportering til ATPs risikoudvalg, direktører og compliance-funktionen.

Er du i stand til at holde overblik og dykke ned i detaljen?
Du arbejder tæt sammen med de øvrige teams i P&I og ATPs koncernfunktioner, og det er derfor vigtigt, at du er i stand til at samarbejde med en bred gruppe af interessenter, mens du sikrer fremdrift inden for dine ansvarsområder. Du er samtidigt meget struktureret og god til at formulere dig på skrift og i tale.

Du har erfaring med eller forståelse for god governance og risikostyring samtidig med, at du har et grundlæggende kendskab til finansielle instrumenter og investeringsprocesser. Derudover har du flair for at arbejde med IT fx MS Excel pivot-tabeller eller MS SharePoint.

Du har en kandidatgrad inden for finansiering, økonomi eller erhvervsjura. Måske har du erfaring fra centraladministrationen, pensionsbranchen eller andre dele af den finansielle sektor, men du kan også være nyuddannet. 


Vil du være en aktiv medspiller i et fagligt udfordrende miljø?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere hele livet. Vi forvalter en formue på 785 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.
Du bliver en del af OpRisk & Regulatory Implementation, der har en bred vifte af opgaver inden for især operationel risikostyring, regulatorisk implementering, kvalitetssikring af forretningsgange og håndtering af insiderviden. Vi hjælper forretningen med at udvikle gode løsninger, der er afstemt i forhold til den samlede værdiskabelse, og samtidig agerer vi bindeled til ATPs compliancefunktion. Teamet består af økonomer og er præget af høj faglighed, hvor godt samarbejde og ambitioner er kombineret med godt humør. 

 

=dig? Så send en ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning inklusiv CV og eksamenspapirer senest søndag d. 21. april. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Oprisk & Regulatory Implementation, Henrik Brarup Damgaard på tlf. 4022 2477 eller HKH@atp.dk.

Ansøg nu
ATP
Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
21-04-2019
Kviknummer
330007373
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Analytiker, økonomi
Erfaringer - I højere grad
Investeringsbedømmelse, Risikostyring
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed