Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Analysekemiker - ALS Odense

DB LAB A/S

Odense, Fyn

Indrykket
11-09-2023
Kontakt
DB LAB A/S
Lille Tornbjerg Vej 24
5220
Odense SØ
Praktisk information
Oprettet
11-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
331577874
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Kemiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Bliv en del af ALS Odense
Er du på udkig efter et spændende job med både faglige udfordringer og muligheder? Brænder du for analytisk kemi, og trives du i et positivt og åbent arbejdsmiljø, hvor kemikere og laboranter arbejder tæt sammen omkring kemiske analyser af høj kvalitet? Så er du måske den kemiker vi søger.

ALS Odense tilbyder en attraktiv stilling som analysekemiker indenfor udvikling og validering af analysemetoder. Du vil indgå i et team af kompetente og engagerede kemikere, der hver dag arbejder for at levere analyseresultater af højeste kvalitet.

ALS Odense er et GMP-kontraktlaboratorium med 30 års erfaring inden for analysekemi. Vores kernekompetencer er kemiske og mikrobiologiske QC-analyser af råvarer, mellemprodukter, færdigvarer m.m. for den farmaceutiske og bioteknologiske industri. Det er vores ambition altid at levere analyser af høj kvalitet og give vores kunder en god service. Vi er 42 ansatte ved ALS Odense, der til daglig fungerer som et selvstændigt site. Samtidig er vi en del af ALS Global, hvilket giver ideelle udviklingsmuligheder og et internationalt netværk med specialister fra sites i norden og resten af verden.

Om stillingen
Som analysekemiker hos ALS Odense vil dine primære arbejdsopgaver være udvikling og validering af kromatografiske metoder til QC-analyser af råvarer og færdigvarer. Valideringerne planlægges og udføres i samarbejde med et hold af kompetente laboranter, og foretages i henhold til gældende ICH guidelines.

Du vil blive ansvarlig for valideringsprojekter og involveret i hele processen fra den indledende kommunikation med kunden omkring opgaven, den efterfølgende udvikling eller optimering af analysemetoden, udførelse af studier med forceret nedbrud, udformning af valideringsprotokol samt databehandling og rapportering af valideringsresultaterne.

Det er afgørende, at du som person er løsningsorienteret og trives med projektarbejde og faglige udfordringer. Du vil komme til at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med andre i en hverdag med højt tempo og engagement. Samtidig vil der være tid til faglig fordybelse i forbindelse med projektarbejdet.

Laboratoriet er GMP-certificeret og du vil derfor arbejde i et miljø, hvor der er fokus på dokumentation og kontrol af processer og resultater. Udover valideringsprojekterne, vil dit arbejde indeholde godkendelser af QC-analyser og support til laboranter i forbindelse med udførelse af analyser i laboratoriet. Du vil desuden i dit daglige arbejde skulle bidrage til udfærdigelse af ændringsansøgninger, afvigelser og OOS’er, samt opdatering af SOP’er og andre kvalitetsdokumenter.

Dine kvalifikationer
Du har en kandidat eller Ph.d. i farmaci, kemi eller lignende. Ideelt set har du mindst 5 års erfaring med analyseudvikling, validering og/eller kvalitetskontrol. Derudover forventer vi at du kan bidrage med noget af det følgende.

• Praktisk erfaring med metodeudvikling og problemløsning med HPLC, særligt metode til små molekyler.
• Praktisk erfaring med metodeudvikling og problemløsning med GC.
• Erfaring med Chromeleon software og LIMS.
• Erfaring med arbejde efter GMP.
• Erfaring med at skrive SOP’er, validerings-protokoller og -rapporter.
• Deler gerne din viden og kommunikerer åbent og professionelt med kollegaer og kunder.
• God til at prioritere dine opgaver i et omskifteligt arbejdsmiljø.
• God til at tage beslutninger og sikre fremdrift i dine projekter.

Yderligere oplysninger
• Stillingen er en fuldtidsstilling.
• Hvis du ønsker at vide mere om stillingen så kontakt QC manager, Laura Hyrup Møller, på tlf.: 29810278 eller mail: Laura.Moller@alsglobal.com
• Vi opfordrer dig til hurtigst muligt at fremsende din ansøgning, da vi holder jobsamtaler løbende.
• Send din ansøgning til karin.nielsen@alsglobal.com senest d. 8. oktober 2023.

Om ALS
ALS (Australian Laboratory Services) er med laboratorier i 65 lande og mere end 17.000 medarbejdere på verdensplan en af verdens største aktører indenfor laboratorieanalyser. Hovedkontoret er i Australien, og ALS er noteret på den australske børs. ALS Global udfører analyser inden for mineraler, miljø, fødevarer og farma. ALS Odense (tidligere DB Lab A/S) har siden maj 2022 været en del af ALS Global, hvor vi er ét af 6 europæiske farma-sites, der arbejder med GMP analyser.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DB LAB A/S
Lille Tornbjerg Vej 24
5220
Odense SØ
Praktisk information
Oprettet
11-09-2023
Udløber
08-10-2023
Kviknummer
331577874
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Kemiker
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed