Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambulatorieansvarlig overlæge ved Klinisk Genetisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-06-2022
Kontakt
Region Nordjylland
Reberbansgade 15
9000
Aalborg
Tlf
97664070
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
24-06-2022
Kviknummer
331167761
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale


En stilling som ambulatorieansvarlig overlæge ved Klinisk Genetisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, er ledig til besættelse pr. 1. september 2022 eller hurtigst derefter.
 
Om afdelingen
Klinisk Genetisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, varetager klinisk genetisk diagnostik og rådgivning af patienter henvist fra kliniske afdelinger og almen praksis, i alt mere end 2200 årlige ambulante patientforløb og antallet er stigende.
Du bliver en del af et velfungerende team bestående af 3 overlæger (inkl. 2 professorer), 5 afdelingslæger, 4-6 uddannelseslæger, to ph.d.-studerende og forskellige andre forskningsstuderende. Desuden 4 genetiske vejledere, 4-5 sekretærer og 5 studentermedhjælpere. Klinisk Genetisk Afdeling (rn.dk)
Vi varetager højtspecialiserede funktioner og regionsfunktioner i henhold til specialeplanen for Klinisk Genetik.

Om samarbejdet
Vi har et tæt samarbejde med Afdeling for Molekylær Diagnostik (AfMD) omkring genetiske analyser og PGT. Vi arbejder mod at alle speciallæger har lægelige opgaver i tilknytning til laboratoriet. Vi koordinerer/deltager i en række multidisciplinære samarbejder, og opbygning og styrkelse af de kliniske samarbejder fylder en del i disse år.
Vi vægter at det kliniske arbejde, uddannelse og forskning har et højt fagligt niveau, samtidig med at vi har et godt arbejdsmiljø.

Om forskning, undervisning og uddannelse
Vores forskningsaktivitet ligger hovedsageligt indenfor sansegenetik (ved Sansegenetisk Forskningscenter), onkogenetik, dysmorfologi, syndromdiagnostik, mitokondriesygdomme, endokrin genetik, fertilitet og tidlig udvikling.
Som ansat på universitetshospitalet forventer vi, at du er forskningsaktiv eller har en plan for, hvordan du bliver det.
Vi har stort og vedvarende fokus på uddannelse, og det forventes at du, sammen med afdelingens øvrige læger, bidrager til uddannelse og vejledning af uddannelseslæger, medicinstuderende m.fl.

Om stillingen
Du vil få ansvaret for tilrettelæggelse af afdelingens ambulatoriedrift, herunder også løbende koordinering ved sygdom/fravær samt videreudvikling og integration af virtuelle kontaktformer, som vi benytter i stort omfang. Arbejdet vil ske i samarbejde med ledende overlæge og den udvidede afdelingsledelse. I 2024 flytter afdelingen på Nyt Aalborg Universitetshospital og du vil få hovedrollen i tilrettelæggelsen af ambulatoriefladen i det nye ambulatoriefællesskab.
Du vil desuden deltage i afdelingens arbejde med kvalitet, strategi og udvikling.
Medicinsk fagligt forventes du at indgå i den etablerede teamstruktur med helt eller delvist ansvar for et eller flere kliniske fagområder afhængigt af din faglige profil.
Lægefaglige opgaver knyttet til laboratorieaktiviteten vil være en integreret del af arbejdet. Vi forventer, at du deltager i afdelingens interne og tværgående administrative og organisatoriske opgaver.
Vi ønsker en ansøger, der vil indgå konstruktivt i de faglige arbejdsfællesskaber på afdelingen og i de multidisciplinære samarbejder på hospitalet.


 
Vi forventer at du:

  • deltager aktivt i udviklingen af specialet klinisk genetik lokalt og nationalt
  • holder dig fagligt ajour og tager ansvar for din egen fortløbende faglige udvikling
  • tager medansvar for optimal drift
  • har gode samarbejdsevner, erfaring med at arbejde i teams og lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde med fokus på høj faglighed og sammenhængende patientforløb
  • deltager i afdelingens uddannelsesforpligtelser, både præ-og postgraduat
  • har lyst til forskning og kvalitetsudvikling samt evne til at få projekterne gennemført
 
Om det praktiske 
Overlægen deltager i bagvagtsfunktion i dagtid. Stillingen omfatter ikke nattevagter.
 
I henhold til regional aftale er der afsat et personligt årligt beløb på kr. 25.282,00 kr. til overlægens efter- og videreuddannelse.
 
Løn- og ansættelsesforhold i øvrigt i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.
I henhold til Region Nordjyllands personalepolitik indhentes referencer og børneattest forud for ansættelse.
Den faglige bedømmelse vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer indenfor hvert af de 7 lægefaglige kompetenceområder Faglig bedømmelse | læger.dk (laeger.dk). Du udfylder dokumentation for disse samt sender dit CV, speciallægeautorisation, publikationsliste og ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem, Emply.

Yderligere dialog og oplysninger om stillingen og funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Irene Kibæk Nielsen, 97664989/22253248, irene.kibaek.nielsen@rn.dk.
 Ansøgningsfrist fredag d. 24. juni 2022 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 4. juli.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Reberbansgade 15
9000
Aalborg
Tlf
97664070
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
24-06-2022
Kviknummer
331167761
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed