Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs fundraiser med blik for forskning søges til UCN

University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
27-01-2023
Kontakt
University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej
Selma Lagerløfs Vej 2
9220
Aalborg Øst
Tlf
72690794
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
14-02-2023
Kviknummer
331478790
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Fundraiser
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Fundraising er et strategisk prioriteret indsatsområde på Professionshøjskolen UCN og til vores Forsknings- og Udviklingsafdeling søger vi nu en erfaren fundraiser, der kan medvirke til at styrke og videreudvikle arbejdet med at søge ekstern finansiering til vores praksisnære forsknings- og udviklingsaktiviteter.

UCN har uddannelse og forskning indenfor områderne sundhed, pædagogik, teknologi og business. Du kan læse mere om UCN, og vores Strategi 2030 på www.ucn.dk.

Som fundraiser hos os skal du samarbejde med de faglige miljøer om udvikling af projekters potentialer og omsætte dette til konkurrencedygtige projektansøgninger. Derudover skal du kunne se muligheder og idéer, og kunne koble forskningsmiljøernes interesser med bevillingsgivernes ønsker om værdiskabelse – et arbejde der skal ende i endnu flere succesfulde projektansøgninger.

Det betyder, at du i jobbet som fundraiser bl.a. vil skulle udføre følgende arbejdsopgaver:

 • Understøttende indsats på fundraising særligt målrettet EU’s programmer, DFF samt de mest forskningstunge private fonde som fx Novo Nordisk Fonden
 • Arbejde strategisk, analytisk og koordineret om udvikling af projekters potentialer
 • Sparring og feedback på forskernes ansøgningsudkast
 • Rådgivning om generelle afsnit i større ansøgninger, fx impact og værdiskabelse, CV’er og projektdesign mv.
 • Udarbejdelse og kvalitetssikring af budgetter og finansiering samt øvrig sagsbehandling i forbindelse med ansøgningerne
 • Afholdelse af interne kurser og workshops med henblik på bl.a. idéudvikling og generelle fundraising-værktøjer
Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du ser arbejdet med at understøtte forsknings- og udviklingsaktiviteterne på UCN som interessant og væsentligt, og vi har en klar forventning om, at du selvstændigt kan drive projektudviklingsprocesser sammen med forskere og eksterne partnere. Du kan motivere og finder det spændende at skabe gode samarbejdsrelationer til kolleger, der har forskellige baggrunde og fokus. Endeligt interesserer du dig for din egen udvikling og trives med at tilegne dig nye kompetencer.

Din baggrund og kompetencer

Din vigtigste kompetence for at bestride jobbet er, at du har en bred erfaring med forskningsansøgninger. Du kan se den røde tråd, og du kan rådgive i, hvordan indhold, struktur og sammenhæng kan forbedres. Kan du det, kan mange andre kompetencer tillæres.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • har en akademisk uddannelse på kandidatniveau. Hvis du har en ph.d.-grad, er det en fordel, men ikke et krav
 • har stærk skriftlighed på engelsk og dansk
 • har solid erfaring i at arbejde med fundraising på nationalt og internationalt niveau, enten som fundraiser eller som tidligere forsker med egne ansøgninger
 • er analytisk stærk, og udover at have et skarpt blik for detaljen ser du helheden. Du er ligeledes en dygtig formidler, der kan give positiv og konstruktiv sparring på alle niveauer
 • har lyst til at arbejde i en organisation, som er under hastig udvikling, og hvor du får en tydelig rolle som ekspert, sparringspartner og idégenerator i samarbejde med forskere og med kolleger i afdelingen
Hvad kan vi tilbyde dig

Forsknings-og Udviklingsafdelingen er en forskningsunderstøttende enhed med 11 medarbejdere.

Du kommer til at arbejde i et fundraisingteam under ledelse af Lone Varn Johannsen. Ud over fundraising arbejder afdelingen med alle facetter af understøttelse af forskning og udvikling på UCN; herunder kontraktjura, kompetenceudvikling, organisationsudvikling, kvalitetssikring samt strategi- og politikudvikling.

I afdelingen er der en bred vifte af kompetencer, fagligheder og personligheder, og vi har en glad og imødekommende tilgang til hinanden, hvor vi bakker hinanden op og håndterer spidsbelastninger i fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Afgrænsning af opgaver og indplacering sker som specialkonsulent. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.

Der er tale om en fuldtidsstilling, der ønskes besat pr. 1. april 2023 eller hurtigst muligt herefter. Det forventes, at du – særligt i det første år – er en synlig person på UCN. Der er dog mulighed for at aftale fleksible løsninger omkring tilgængelighed for den rette kandidat.

Yderligere information:

Samtaler forventes afholdt den 22. februar 2023.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent og leder af Fundraisingenheden, Lone Varn Johannsen på mail loj@ucn.dk eller telefon 72690794.

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
University College Nordjylland - Selma Lagerløfs Vej
Selma Lagerløfs Vej 2
9220
Aalborg Øst
Tlf
72690794
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
14-02-2023
Kviknummer
331478790
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Fundraiser
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed