Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs Business Control Manager

Kongsvang Rengøringsservice

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Kongsvang Rengøringsservice
Klamsagervej 2
8230
Åbyhøj
Tlf
86144054
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
17-05-2019
Kviknummer
330006660
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kongsvang er en virksomhed i rivende udvikling og vækst, hvorfor vi søger en visionær Business Control Manager til at lede og sætte kursen for vores kundecenter. Du vil få direkte ledelsesansvar for vores kundeassistenter, der dagligt arbejder med udbud og tilbudsgivning, herunder udarbejder arbejdsplaner, tegnings- og opstartsmateriale til vores drift. Som Business Control Manager omsætter du analyse til handling, befinder dig godt i et forretningsdrevet, tempofyldt og ’hands-on’ miljø med en varieret og sjov arbejdsdag. Du trives i rollen som sparringspartner for såvel drift som vores salgsenhed – og leverer både kort- og langsigtede analyser, beregninger og handlingsplaner.

 

Et arbejde med ansvar og udviklingspotentiale!

Med direkte reference til Kongsvangs CEO, og udgangspunkt fra vores kontor i Aarhus eller København, får du selvstændigt ansvar for vedligeholdelse og udvikling af kundedata samt nøgletal. Du bliver en aktiv del af vores ledergruppe, og indtager rollen som ’projektleder’ ved tilbudsgivning og opstart af såvel offentlige som private kundeemner.

 

Dine succeskriterier inden for det første halve år:   

  • Tager ansvar for bemanding og personaleledelse i kundecentret, herunder sikrer at dine medarbejdere er klædt ordentlig på til at løse deres arbejdsopgaver. Du besidder gode kommunikationsevner til at gøre komplicerede sager konkrete og enkle for hele dit team.
  • Controlling af nøgletal og beregninger – du formår at analysere et udbudsmateriale, herunder kunne omsætte den leverede data til en strategi ift. hvordan vi vinder udbuddet. I den forbindelse analyserer du dig frem til det, vi bør være opmærksomme på i tilbudsfasen, og hvordan vi aktivt kan udnytte den indhentede viden til virksomhedens fordel.
  • Godkendelse og verificering af beregninger og kalkulationer, herunder udarbejdelse af oplæg til fremlæggelse for direktionen.
  • Sikrer at kundecentret leverer gennemarbejdede materialer ift. EU-licitationer og offentlige udbud, generel tilbudsgivning og ved eksisterende kundeaftaler.
  • Arbejder struktureret og detaljeorienteret, og kan omsætte til tider komplekse forrentningssammenhænge og data til løsninger, der optimerer og effektivisere vores eksisterende arbejdsgange, procedurer og materialer.

 

Dig? 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi - måske som Business Controller eller lign. Du har interesse for jura – eventuelt deltaget i kurser vedr. udbudsret. Din motivation og sult efter at gøre en forskel, er afgørende! Med nogle års erfaring fra en større privat virksomhed, har du med dine analytiske evner og detaljeorienteret falkeblik leveret mærkbare resultater. Handlekraft, personligt drive, humor og en positiv indstilling er naturlige egenskaber for dig – og du arbejder proaktivt og målrettet. Du opleves som struktureret og selvstændig - ogdusætter en ære i at tingene er gennemarbejdet, af god kvalitet og afleveres til tiden.

 

Dét, der betyder noget ganske særligt: Vi værdsætter vores multikulturelle medarbejdergruppe – og vi betragter hver og én som værende essentielle for virksomhedens drift og udvikling. Du vil derfor selv være med til at definere netop din rolle, da vi ikke arbejder ud fra gængse ’krav og kompetencelister’. For os, er dine resultater det afgørende – og vi belønner gode resultater med indflydelse og spændende karrieremuligheder. Din succes i jobbet hænger derfor uløseligt sammen med de resultater, du leverer.

 

interesseret? Perfekt!

Udfyld og senddin ansøgning og CV snarest og senest d. 17.maj via vores online rekrutteringssystem. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager og opbevarer anssøgninger pr. mail jf. persondataforordningen. Samtaler vil afholdes løbende - og ansættelsesstart vil foregå efter aftale. Henvendelser vedr. stillingen bedes ligeledes rettes til CEO Christina Nyhus på mail: cnh@kongsvang.net.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Kongsvang Rengøringsservice
Klamsagervej 2
8230
Åbyhøj
Tlf
86144054
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
17-05-2019
Kviknummer
330006660
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Business Controller
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed