Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Alsidig kommunikationsmedarbejder søges til Spillemyndigheden

Spillemyndigheden

Odense, Fyn

Indrykket
10-10-2019
Kontakt
Spillemyndigheden
Englandsgade 25
5000
Odense C
Tlf
72389371
Praktisk information
Oprettet
10-10-2019
Udløber
23-10-2019
Kviknummer
330104737
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at løfte Spillemyndighedens kommunikation? Vi er en mindre styrelse med et stort kom-munikationsbehov, både internt og eksternt. Derfor søger vi en dygtig og alsidig kollega til Spillemyndighe-dens dynamiske kommunikationsteam, bestående af en chefkonsulent - og måske dig?

Spillemyndigheden er statslig styrelse, hvis opgave er at føre tilsyn med spiludbydere og sikre rammerne om et ansvarligt og fair spilmarked i Danmark.

Bring din viden og kompetencer i spil i en dynamisk styrelse
Med dine solide kompetencer inden for den brede kommunikationspalette, vil du få en central rolle i vores kommunikationsaktiviteter såvel interne som eksterne.
Spillemyndigheden regulerer et område med mange internationale tilladelsesindehavere, og vi kommunikerer således også meget på engelsk. En del af dine opgaver vil derfor foregå på engelsk som eksempelvis forskelli-ge opgaver med oversættelse og produktion af tekster på engelsk i samarbejde med kolleger fra de forskellige spil- og/eller tekniske områder.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Vedligeholdelse og opdatering af Spillemyndighedens interne og eksterne kanaler
  • (Intranet, hjemmeside dansk/engelsk og LinkedIn-profil)
  • Oversættelse af korte og længere tekster fra dansk til engelsk
  • Produktion af tekst på dansk og engelsk (online og tryk)
  • Udarbejde content til bl.a. nyhedsbrev og LinkedIn
  • Korrekturlæsning på kollegers tekster og sparring
  • Produktion af korte videofilm til intern og ekstern brug
  • Medvirke til planlægning af eksterne arrangementer (fx konferencer, messer mv.)
  • Bistå med håndtering af pressehenvendelser ved ferie
  • Diverse ad-hoc opgaver
Vi er en styrelse med mange forskellige opgaver, og der er ofte kort vej fra tanke til konkret plan og faktiske handlinger. Du kan derfor blive bedt om at indgå i forskellige tværgående samarbejder med kort varsel og indenfor en stram tidsplan.

Du vil blive en del af kontoret Økonomi, Styring og Administration, som er ansvarlig for mange tværgående opgaver, herunder økonomistyring, budgettering, ledelsesinformation, analyser af den økonomiske udvikling, kommunikations- og presseopgaver, HR, kontraktstyring og informationssikkerhed.

Skarp og engageret formidler
Vi forventer, du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor kommunikation og sprog. Vigtigst er det, at du brænder for at løse varierende kommunikationsopgaver, hvor ingen opgave er for lille.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at løse kommunikationsopgaver i en politisk styret organisation, men det er ikke et krav.

Desuden lægger vi særlig vægt på, at du er skriftligt velformuleret og har stærke kommunikationsevner på engelsk såvel mundtligt som skriftligt.

Din arbejdsform er struktureret, og du er imødekommende med gode samarbejdsevner. Vi lægger vægt på, at du har et stort drive, er lærenem og nysgerrig på udviklingen indenfor fagområdet. Du sætter en ære i altid at levere arbejde af høj kvalitet, ligesom du er robust og fleksibel i forhold til en hverdag, hvor dagsordenen hurtigt kan ændre sig.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre rammerne omkring et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi ar-bejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse i Skatteministeriets koncern.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link snarest muligt, og senest den 23. oktober 2019, kl. 12.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jens Win-ther Erendal Haastrup på tlf. 7238 9371, eller på mail jwh@spillemyndigheden.dk. Jens holder ferie i perioden 12. – 20. oktober 2019.

Vi forventer at gennemføre samtaler i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristens udløb. Kandidater der går videre fra samtalerne, vil skulle gennemføre en test som led i ansættelsesprocessen inden indkaldelse til en eventuel anden samtale.

Løn og ansættelsesvilkår
Din ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er med tiltrædelse 1. januar 2020 eller snarest muligt. Tjenestestedet vil være Englandsgade 25, 5000 Odense C.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om os på Spillemyndigheden.dk og følg os på LinkedIn.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Spillemyndigheden
Englandsgade 25
5000
Odense C
Tlf
72389371
Praktisk information
Oprettet
10-10-2019
Udløber
23-10-2019
Kviknummer
330104737
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed