Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til Center for Sundhed i Københavns Kommune

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
26364277
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
27-08-2019
Kviknummer
330072339
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens sygepleje i København? Så er du måske vores nye generalistkollega i Center for Sundhed i Københavns Kommune.

Center for Sundhed har det strategiske ansvar for udvikling af sundhedsvæsenet i Københavns Kommune – herunder udviklingen af det nære sundhedsvæsen og sygeplejen i København.

Vi har ansvaret for Københavns Kommunes sundhedspolitik "Nyd Livet, Københavner" med øget lighed i sundhed som et af vores vigtigste mål. Vi har ambitioner om strategisk og systematisk at udvikle faglighed, kvalitet og større sammenhæng i de borgernære sundhedstilbud, og vi vil være med til at påvirke den nationale dagsorden på sundhedsområdet og gå forrest med nye samarbejdsformer mellem kommune og region.

Stillingen er placeret i Afdeling for Det Nære Sundhedsvæsen, som består af 18 engagerede medarbejdere med forskellig faglighed. Afdeling for det Nære Sundhedsvæsen har ansvaret for strategiudvikling vedrørende det nære sundhedsvæsen, og samarbejdet med regionen og de praktiserende læger er også forankret her. Afdelingen har desuden det overordnede faglige ansvar for sygeplejen på kommunens plejehjem, midlertidige ophold og i hjemmeplejen.

Endvidere er ansvaret for den faglige understøttelse af indsatsen vedrørende kronisk sygdom i kommunens specialiserende bydækkende enheder forankret i afdelingen.

Om jobbet
Vi søger en akademisk medarbejder, som skal indgå i de dele af afdelingens opgaveløsning, der handler om sygeplejen, hvor opgaverne kan sammenfattes i følgende overskrifter:

1. Udvikling og formulering af overordnede strategier samt udvikling og implementering af nye løsnings- og samarbejdsmodeller

Kernen i denne type opgaver er at samle viden og analysere og udarbejde sagsfremstillinger til de forskellige ledelsesfora i forvaltningen særligt direktionen, borgmester og det politiske udvalg. Der er samtidigt en række opgaver, der handler om mødeforberedelse bl.a. til møder i tværsektorielle samarbejdsfora. Du vil have en central rolle i disse opgaver med input fra dine kollegaer.

2. Rådgivning af driften om sygeplejefaglige problemstillinger

Du vil få en gruppe kollegaer, som har meget høj sygeplejefaglig viden, og din rolle som generalist vil være at hjælpe med at bringe denne viden i spil både gennem skriftlig formidling til driftsorganisationen og gennem mere strategiske og politiske opgaver.

3. Systematisk og datadrevet kvalitetsudvikling på kommunens plejecentre, i hjemmeplejen og andre borgerrettede tilbud

Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune arbejder efter forbedringsmodellen, som understøttes i et samarbejde mellem forbedringsagenter i Afdeling for det Nære Sundhedsvæsen og i de lokale enheder. Du vil på forskellig vis skulle understøtte denne kvalitetsudvikling fx gennem analyse og facilitering.

Vi ønsker samtidigt en kollega, der også er dygtig til at tænke i processer, facilitering og implementering, og som kan få en rolle i den type opgaver.

Om dig
Vi søger en medarbejder med solidt kendskab til kommunernes opgaver og udfordringer i det nære sundhedsvæsen. Det vil således kun være ansøgere med minimum et par års erfaring, som kommer i betragtning.

I denne stilling vil vi lægge vægt på følgende faglige kompetencer

  • En samfundsvidenskabelig kandidatgrad
  • Tilstrækkeligt kendskab til udfordringer og potentialer i den kommunale sygepleje til også at kunne arbejde selvstændigt
  • Gerne erfaring med at tilrettelægge processer, som får strategiske initiativer til at blive implementeret i hverdagspraksis
Da vi arbejder på et område med stor politisk interesse, er det desuden afgørende, at du har lyst til at navigere i krydsfeltet mellem politik og faglighed og besidder en række organisatoriske kompetencer

  • Kendskab til det danske sundhedsvæsens organisatoriske set-up
  • Evner til at navigere i samarbejdet mellem kommuner, almen praksis og hospitaler og lyst og evner til at navigere i samarbejdet mellem det politiske niveau i kommunen, den centrale del af forvaltningen og driften
Vi forestiller os desuden, at du er kendetegnet ved disse personlige kompetencer

  • Du har analytisk sans og er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • Du kan formidle komplicerede budskaber kort og præcist både skriftligt og mundtligt, uanset om modtageren er en politiker, borger, medarbejder eller leder
  • Du er selvstændig, forstået som god til at holde overblik, samle trådene og afslutte opgaver, og du kan prioritere din tid mellem flere forskellige sideløbende opgaver og er villig til at gøre en ekstra indsats, når det kræves
  • Du har en stor position nysgerrighed og trives med at arbejde sammen med kolleger med forskellige fagligheder og har en udpræget evne til at skabe overblik og koordinere på et felt med mange interessenter
Vi tilbyder
Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i et engageret, energisk og travlt miljø med skiftende dagsordener og alsidige opgaver, hvor du blandt andet vil komme til at arbejde sammen med nogle af de ca. 70 gode kollegaer i Center for Sundhed, som er fordelt på adresser i Sjællandsgade og Randersgade.

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, faglig sparring, ansvarlighed og respekt.

Ansættelsesforhold
Stillingen er 37 timer og til besættelse den 1. oktober 2019.

Stillingen er placeret i Center for Sundhed, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune, som ligger i Sjællandsgade på Nørrebro. Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på www.kk.dk.

I Sundheds- og Omsorgsforvaltningens centralforvaltning har vi røgfri arbejdstid.

Mere information
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Signe Louise Tholstrup Bertelsen på 5162 5975.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 27. august 2019
Sammen med din ansøgning bedes du uploade dit CV, karakterudskrift og andre relevante dokumenter.
Vi forventer at holde samtaler torsdag den 29. august.Ansøg nu
Lignende job

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Virksomhedsinformation
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
26364277
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
27-08-2019
Kviknummer
330072339
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed