Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Trafik og Miljø i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
14-03-2019
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej
3650
Ølstykke
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
02-04-2019
Kviknummer
329978404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger først og fremmest en stærk og inspirerende leder, der brænder igennem. Vi søger en erfaren og engageret leder til afdelingen for Trafik og Miljø under Center for Teknik og Miljø.
 
Afdelingslederen har det faglige og personalemæssige ansvar for 11 medarbejdere. Afdelingen har ansvar for opgaver indenfor vejanlæg, trafiksikkerhed, godkendelser og tilsyn med virksomheder, kollektiv trafik, jordforurening, spildevand, Smart City og energi.
 
Lidt om os
Værdier og lederskab. I Egedal Kommune er værdierne helhed, ansvarlighed og fællesskabelse rammesættende for vores arbejde. Vi tager udgangspunkt i borgernes og virksomhedernes umiddelbare behov, samtidig med at vi i fælleskab skaber en bæredygtig udvikling af samfundet. Du bliver en del af et centralt center i kommunen, hvorfra arbejdet med kommunens trafik, veje og miljø med mere udspringer. Du bliver også en del af et stærkt arbejdsfællesskab i et center og en kommune, hvor vi tager lederskabet alvorligt (link til Egedal Kommunes ledelsesgrundlag https://egedalkommune.emply.net/GetFile.aspx?id=d382d112-d446-477a-9d54-ec4955fa4d26. 
 
Der er gang i den. Det går ikke stille for sig i Egedal. Kommunens naturlige midtpunkt vil om få år være Egedal by med det nye Rådhus og Sundhedscenter som centrum. Omfattende boligbyggerier og voksende indbyggertal karakteriserer den rivende udvikling i Egedal, og kommunen kan prale af en vækst, som de sidste ti år har været dobbelt så stor som i resten af Hovedstadsområdet. Byudviklingen i Egedal Kommune er derfor højt prioriteret, og afdelingen er på forskellig vis helt inde i kernen af denne opgave.
 
Afdelingen hører ind under Center for Teknik og Miljø, der består af 65 medarbejdere og 3 afdelinger; Materielgården, Trafik og Miljø, Natur og Affald. Hertil kommer en gruppe, der arbejder med Byggemodning og en mindre administration. Du vil indgå i ledergruppen for centret, som består af 3 afdelingsleder og centerchefen. Center for Teknik og Miljø er fysisk placeret på Egedal Rådhus, i lyse storrumskontor. Se organisationsdiagram her https://egedalkommune.emply.net/GetFile.aspx?id=9816506a-2ff6-46ab-b83e-2df580e08119 
 
Dine arbejdsopgaver
Ingen dage er ens. Dagligdagen er præget af at være tæt på borgere og virksomheder og samtidig tæt på de politiske beslutninger. Du har talent for at lytte og forvandle de politiske beslutninger til brugbare løsninger. Du har allerede erfaring med arbejde i en politisk organisation, og kan udforme en sagsfremstilling for et politisk udvalg.
 
Vi har store ambitioner og begrænsede midler. Du skal sikre, at afdelingen opnår balance mellem ressourcer og opgaver på den ene side og sikker drift og udvikling på den anden side ved at lede, motivere og engagere medarbejderne. Det kræver, at du er beslutningsdygtig og struktureret og ser opfølgning og afslutning af opgaver som en naturlig del af hverdagen.
 
Centrale projekter skal styres sikkert i havn. Der er politisk fokus på afdelingens ansvarsområde, og tilsvarende forventning til, at du sikrer en løbende udvikling i forhold til digitalisering, nye trends og innovative løsninger. Nye innovative tilgange skal findes i dialog og samspil med borgere, eksperter og andre interessenter. Vi ser vores nye afdelingsleder gå i front med udviklingen og implementeringen af en bæredygtig udvikling af såvel eksisterende som nye projekter.
 
Om dig
Du kendes på en nærværende ledelsesstil, og trives i et arbejdsfællesskab med kompetente og selvledende medarbejdere. Ind imellem og når der er brug for det, vil du selv stå i spidsen for den konkrete opgaveløsning.
 
Derudover forestiller vi os, at du har:
 

  • Succes med din ledelsesstil
  • Erfaring med ledelse fra en politisk styret organisation
  • Kendskab til vej- og trafikområdet samt myndighedsarbejdet i relation til samme
  • Erfaring og succes med projektarbejde der involverer mange interessenter
  • Erfaring og succes med håndtering af eksterne leverandører
 
Du får
Ud over en masse spændende opgaver, tilbyder vi som dine kommende leder- og medarbejderkollegaer et stort engagement og højt fagligt niveau, hvor der arbejdes tværfagligt på tværs af organisationen. Vi har en uformel tone. Vi sætter stor pris på opgaven og engagementet, men vil også gerne grine af det hele og os selv ind imellem.
 
Du kan læse mere om Egedal Kommune på http://www.egedalkommune.dk/. Du kan ligeledes læse mere om Center for Teknik og Miljø på følgende links:
  • http://www.egedalkommune.dk/borger/affald,-energi-og-miljoe/smart-city
  • https://mitspildevand.dk/

Ansøgning og tiltrædelse
Ansøgningsfrist er 2. april 2019. Første samtalerunde afholdes d. 8. eller 10. april 2019. For dem der går videre, afholdes anden samtalerunde d. 29. april 2019. I forbindelse med 2. samtale anvendes case og PPA (Person Profil Analyse fra Thomas International).
 
Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation. Der er tale om en fast stilling på fuldtid. Stillingen er til besættelse 1. juni 2019.
 
Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos centerchef Ingela Karlsson på telefon 7259 7300. Oplysninger om selve rekrutteringsprocessen fås hos HR-partner Belinda Neil på telefon 7259 6423. Se Job- og kompetenceprofil her https://egedalkommune.emply.net/GetFile.aspx?id=764bf94a-6e51-40cb-a9dc-838cfb3877a3
 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej
3650
Ølstykke
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
02-04-2019
Kviknummer
329978404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed