Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Natur og Affald i Egedal Kommune

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
14-03-2019
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej
3650
Ølstykke
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
02-04-2019
Kviknummer
329978406
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kunne du tænke dig at blive leder i en kommune, hvor vi arbejder innovativt med affaldsområdet og klimaløsninger?
 
Brænder du for ledelse af natur, vand og affald, så læs videre. Vi er med i front på Natur- og Affaldsområdet, og nu søger vi en ny leder, kollega og inspirator til vores afdeling.
 
Om os
I Egedal Kommune er værdierne helhed, ansvarlighed og fællesskabelse rammesættende for vores arbejde. Vi tager udgangspunkt i borgernes og virksomhedernes umiddelbare behov, samtidig med at vi i fælleskab skaber en bæredygtig udvikling af samfundet. Du bliver en del af et centralt center i kommunen, hvorfra arbejdet med kommunens Natur og Affaldsområde med mere udspringer. Du bliver en del af et stærkt arbejdsfællesskab i et center og en kommune, hvor vi tager værdierne og lederskabet alvorligt (link til Egedal Kommunes ledelsesgrundlag https://egedalkommune.emply.net/GetFile.aspx?id=d382d112-d446-477a-9d54-ec4955fa4d26). 
 
Afdelingen hører ind under Center for Teknik og Miljø, der består af 65 medarbejdere og 3 afdelinger; Materielgården, Trafik og Miljø og Natur og Affald. Hertil kommer en gruppe der arbejder med Byggemodning og en mindre administration. Du vil indgå i ledergruppen for centret, som består af 3 afdelingsleder og centerchefen. Center for Teknik og Miljø er fysisk placeret på Egedal Rådhus i lyse storrumskontor. Se organisationsdiagram her https://egedalkommune.emply.net/GetFile.aspx?id=9816506a-2ff6-46ab-b83e-2df580e08119.
 
Lidt om arbejdsopgaverne.
Mange følger med i dit arbejde. Afdelingslederen har det faglige- og personalemæssige ansvar for 11 medarbejdere. Afdelingen har ansvar for opgaver indenfor grundvand, vandløb, klima, natur, naturvejledning, landbrug og affald - der alle medfører stor borgerkontakt. Udviklingen, inden for de områder vi arbejder med, er rivende! Der er politisk fokus på afdelingens ansvarsområde og en tilsvarende forventning til, at du sikrer en løbende udvikling i forhold til digitalisering, nye trends og innovative løsninger.
 
Du får en bred kontaktflade. Nye innovative tilgange skal findes i dialog og samspil med borgere, eksperter og andre interessenter. Vi ser vores nye afdelingsleder gå i front med udviklingen og implementeringen af en bæredygtig udvikling af såvel eksisterende som nye projekter. Du kan læse mere om Egedal Kommune på www.Egedalkommune.dk. Du kan ligeledes læse mere om Center for Teknik og Miljø på følgende links:
http://www.egedalkommune.dk/borger/affald,-energi-og-miljoe/klimatilpasning-stenloese-by
http://npmaa.dk/
http://www.egedalsorterer.dk/


Lidt om hvem vi leder efter
Vi søger en leder, der sammen med medarbejderne i afdelingen og centeret kan være med til dels at eksekvere eksisterende strategier, og dels erobre ny viden og metode i omverden og omsætte samme i vores kommunale virkelighed.
 
Vi vil gerne have, at du har:

  • Politisk tæft, diplomatisk sans og erfaring med at betjene et politisk udvalg effektivt ved blandt andet at sikre stærk, tværgående (på tværs af centre) opgaveløsning og solide analyser og beslutningsoplæg.
  • Erfaring med Natur- og Miljøområdet og myndighedsarbejdet der hører til
  • Fokus på ledelse før specialiseret faglighed.
  • Erfaring med effektivt at lede personer med stærke faglige kompetencer.
  • Erfaring med at motivere og skabe tillid i en medarbejdergruppe.
  • Evnen til systematisk at prioritere skarpt når situationen kræver det.
  • Evnen til at se muligheder frem for begrænsninger i samarbejde med kommunens øvrige centre, eksterne firmaer, andre offentlige myndigheder og interessenter.
  • Overblik – også når der er mange bolde, affald, vand og andet i luften.
  • Erfaring med at styre en relativ stor og kompleks økonomi.
 
Det er mange ønsker, vi har til dig – til gengæld kan vi love et stærkt og godt arbejdsfællesskab, hvor engagementet er højt og tonen uformel. Vi er optaget af at gøre en forskel.
 
Ansøgning og tiltrædelse
Ansøgningsfrist er 2. april 2019. Første samtalerunde afholdes d. 8. eller 10. april 2019. For dem der går videre, afholdes anden samtalerunde d. 29. april 2019. Der vil indgå case, PPA (Person Profil Analyse fra Thomas International) og blive indhentet referencer for den ønskede kandidat i forbindelse med ansættelsesprocessen.
 
”Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.”
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation. Der er tale om en fast stilling på fuldtid. Stillingen er til besættelse 1. juni 2019.
 
Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos centerchef Ingela Karlsson på telefon 7259 7300. Oplysninger om selve rekrutteringsprocessen fås hos HR-partner Belinda Neil på telefon 7259 6423. Se Job- og kompetenceprofil her https://egedalkommune.emply.net/GetFile.aspx?id=6ecd5f47-2e3e-43e4-9e21-b3a8b799e767.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej
3650
Ølstykke
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
02-04-2019
Kviknummer
329978406
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Offentlig administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed