Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder for jordbrugskontrollen i Herning - Genopslag

Landbrugsstyrelsen

Herning, Vestjylland

Indrykket
07-12-2018
Kontakt
Landbrugsstyrelsen
Augustenborg Slot 3
6440
Augustenborg
Tlf
25105325
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
06-01-2019
Kviknummer
329924517
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse)
Sprog
Dansk Læse/ tale


Kan du motivere medarbejdere på distancen og brænder du for at bidrage til effektive kontrolbesøg til gavn for vores kunder? Så har vi en spændende stilling som afdelingsleder for ca. 30 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere i vores afdeling for Jordbrugskontrol i Herning.

Med godt humør og tydelig kommunikation går du foran sammen med vores teamleder og er med til at skabe de bedste rammer for vores kontrollører og administrative personale
Medarbejderne arbejder som udgangspunkt på distancen og er ofte ude på opgaver. En af de vigtigste opgaver for dig som afdelingsleder er derfor at skabe optimale rammer for kontrol samt at sikre et trygt og anerkendende arbejdsmiljø. Du kan understøtte og udvikle medarbejderne gennem en motiverende og inddragende ledelsesstil – også når mål og deadlines udfordres. Det betyder, at dine opgaver, i tæt samarbejde med teamlederen, bliver at:

  • Planlægge, disponere og følge op på kontrolopgaver, personaleressourcer og budgetter
  • Sikre de rette kompetencer og kompetenceudvikling i afdelingen
  • Varetage den daglige ledelse og drift samt rapportering til enhedschefen
  • Optimere vores arbejdsprocesser og skabe effektive og attraktive rammer for videndeling og kvalitetssikring
  • Løfte tværgående udviklingsopgaver omkring kontrollen
Vi sikrer overholdelse af regler og giver vejledning i øjenhøjde
Kontrollen er med til at sikre, at landmændene lever op til de fastsatte regler for dyrevelfærd, gødning, økologi og meget andet. På den måde er vi med til at sikre bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen – og det er vi stolte af.

Du får et tæt samarbejde med enhedschefen i Augustenborg, teamlederen i afdelingen og indgår i et ledelsesfælleskab med de øvrige afdelings- og teamledere i Jordbrugskontrolafdelingerne i Ringsted/Odense, Kolding og Randers.

Om dig
Det er en fordel, hvis du har erfaring med driftsledelse, herunder LEAN og driftstavler.

Du har en opsøgende ledelsesstil og formår at følge med i medarbejdernes arbejdsliv på distancen. Du formår at skabe retning og følgeskab, når vi skal løse nye opgaver eller afprøve nye arbejdsformer. Samtidig bidrager du til en høj grad af trivsel i et foranderligt miljø, hvor rammerne omkring kontrolopgaven kan opleves vanskelig og giver gerne feed back og lytter til medarbejdernes forslag.

Det er en fordel, hvis du har en mellemlang eller længere jordbrugsfaglig, naturvidenskabelig baggrund eller anden indsigt i landbrugserhvervet, samt kendskab til forvaltningsretslige regler.

Vi sørger for en grundig oplæring i fagområdet og introduktion til samarbejdspartnerne.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Hvis du er AC’er, sker ansættelsen som chefkonsulent. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg.

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Regional Kontrol, Afdelingen i Herning, Lollandsvej 4, 7400 Herning.

Nærmere oplysninger
Læs mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Enhedschef Henrik Vorgaard, telefon 22 65 02 21, mail: henvor@lbst.dk.

Ansøgning
Du søger stillingen ved at sende din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis (inkl. karakterer) og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest søndag den 6. januar 2019.

Vi forventer at afholde 1. samtaler onsdag den 16. januar 2019 og 2. samtaler torsdag den 24. januar 2019.

Der indgår test i rekrutteringsprocessen (uge 4).

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Landbrugsstyrelsen
Augustenborg Slot 3
6440
Augustenborg
Tlf
25105325
Praktisk information
Oprettet
07-12-2018
Udløber
06-01-2019
Kviknummer
329924517
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed