Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæger til Patologiafdelingen, Rigshospitalet

Rigshospitalet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-02-2020
Kontakt
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35453573
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
330191699
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Ved Patologiafdelingen på Rigshospitalet er et antal stillinger som afdelingslæge med interesse for gastrointestinal-, gynækologisk-, mamma- eller uropatologi ledige til start pr. 1. maj 2020 eller snarest derefter.

Patologiafdelingen, Rigshospitalet har som den eneste patologiafdeling i landet diagnostik inden for alle patologiens subspecialer, både hovedfunktioner, regionale funktioner og højt specialiserede funktioner. Det diagnostiske arbejde foregår i tæt samarbejde med ligeledes højt specialiserede kliniske afdelinger.

Afdelingen ledes af den ledende overlæge i samarbejde med den ledende bioanalytiker. Den ledende overlæge refererer til centerdirektøren ved Diagnostisk Center. Afdelingen er på AC-siden normeret med en klinikchef, 2 professorer, 30 overlæger, 11 afdelingslæger, en seniorforsker, 3 molekylærbiologer, 6 Ph.d.-studerende og 14 reservelæger.

Subspecialerne gastrointestinalpatologi, gynækopatologi, mammapatologi og uropatologi

I det daglige diagnostiske arbejde lægges stor vægt på et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger om patienterne, blandt andet ved aktiv deltagelse i de multidiciplinære konferencer, daglige fryseundersøgelser og andre peroperative undersøgelser. Som del af et Comprehensive Cancer Center som Rigshospitalet, omfatter Patologiafdelingens arbejde blandt andet højt specialiseret diagnostik af cancere, og der er stor konsultations- og revisionsaktivitet inkl. lands- og landsdelsfunktion, samt betjening af både Færøerne og Grønland.

Der deltages aktivt i de multidiciplinære cancergrupper, hvor der blandt andet lægges et stort arbejde i den løbende revision af de nationale guidelines.

Gennem forskningstræningsprojekter, ph.d.-studerende og en lang række regionale, nationale og internationale samarbejdsprojekter er der stor tværfaglig forsknings- og udviklingsaktivitet.

Undervisning er højt prioriteret, og subspecialernes speciallæger er aktive på blandt andet TS-kurser i patologi og Københavns Universitet.

Stillingen er indtil videre ikke forbundet med vagtforpligtelse

Kvalifikationer

  • Du er speciallæge i patologisk anatomi og cytologi med interesse for gastrointestinal-, gynækologisk-, mamma- eller uropatologi, og erfaring med dette er en fordel
  • Du har indsigt i og lyst til at bidrage til forskning og undervisning
  • Du er god til at tage ansvar, bevare overblikket og har evne til at kunne sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • Du trives med, at arbejdet rummer stor faglig bredde kombineret med høj grad af subspecialisering
  • Du samarbejder og netværker ubesværet på tværs af specialer og faggrupper og er en udpræget teamspiller
  • Du navigerer godt i et travlt arbejdsmiljø og er god til at kommunikere klart mundtligt og skriftligt
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for underordnede læger indgået mellem Yngre Læger og Regionernes lønnings- og takstnævn.

Ansøgningen udfærdiges i henhold til kvalifikationskrav i relation til de 7 lægeroller/ kompetenceområder for speciallæger. Desuden vedlægges speciallægeautorisation, CV samt motiveret ansøgning.

Ansøgningsfrist 8. marts 2020.

For yderligere information om afdelingen og stillingens indhold kontaktes konstitueret ledende overlæge Liselotte Højgaard, liselotte.hoejgaard@regionh.dk , telefon +45 3545 4215.

[JPH1]Skal dine kontaktinformationer sættes ind?

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35453573
Praktisk information
Oprettet
21-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
330191699
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed