Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge/overlæge til Palliativt Team, Sygehus Sønderjylland, Sønderborg

Sønderborg Sygehus

Sønderborg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
06-03-2021
Kontakt
Sønderborg Sygehus
Sydvang 1
6400
Sønderborg
Tlf
60187616
Praktisk information
Oprettet
06-03-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
330506289
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi er et højt specialiseret palliativt team og søger to afdelings- eller overlæger til Palliativt Team, 37 timer ugentligt, fra 1. april 2021 eller efter aftale.Stillingerne ønskes besat af en speciallæge med uddannelse i relevant speciale (intern medicin, almen medicin, onkologi, neurologi eller anæstesiologi).

Stillingen kan kombineres med forskning såfremt det har interesse.Palliativ enhed består af Palliativt Team, Sengeafsnit for Lindrende Behandling og Palliativt Dagafsnit og er en del af afsnittet Lungesygdomme og Kræftsygdomme.

Lungesygdomme og Kræftsygdomme er tilknyttet Medicinske Sygdomme Sønderborg/Tønder og er placeret i Sønderborg.Palliativt Team varetager ambulante patientforløb overvejende i form af hjemmebesøg og ambulante vurderinger samt rådgivningsfunktion. Teamet varetager et højt specialiseret tværfagligt tilbud for patienter med livstruende sygdom samt deres pårørende. Patienterne er overvejende kræftpatienter, og der pågår udvikling af den palliative indsats for andre medicinske sygdomme fx hjerte-/lungesygdomme og multipel sklerose.

Palliativt Team har fire overlæger, deraf en specialeansvarlig overlæge samt en afdelingslæge. Der er fem sygeplejersker, heraf en afdelingssygeplejeske, en lægesekretær, en socialrådgiver, to fysioterapeuter, en præst samt psykolog tilknyttet

Palliativt Team har et optageområde, der svarer til de 4 sønderjyske kommuner: Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev (ca. 235.000 indbyggere).

Lægerne varetager den lægefaglige bemanding på Hospice Sønderjylland i Haderslev.Afdelingen har et aktivt forskermiljø med to kliniske lektorer og aktuelt 4 ph.d.-studerende og et post-doc. Forskningsområderne er indenfor intern medicin, palliation og ny teknologi som fx telemedicin.

Du skal medvirke i den faglige udvikling af palliation og har mulighed for deltage i udviklingsarbejde og efter ønske i forskningsprojekter.Du må meget gerne være fagområdespecialist i palliativ medicin eller have ønske om at blive det.

Afdelingen er godkendt som uddannelsessted til fagområdespecialist.

Der forventes interesse for og gerne erfaring med undervisningStillingerne ønskes besat med speciallæger inden for et af de relevante specialer.

Ansøgere vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller, hvorfor ”Skema til bedømmelse af de lægefaglige kompetencer” bedes udfyldt og vedlagt ansøgningen. Skemaet kan tilgås på Region Syddanmarks hjemmeside: http://www.videreuddannelsen-syd.dk/wm225726Ud over faglige kompetencer lægges vægt på engagement, åbenhed og ansvarlighed.

Du skal have kørekort og egen bil.Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.Ansøgningsfrist er den 15. marts 2021, ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12.Ved eventuelle spørgsmål er du velkommen til at kontakte:Der er mulighed for at komme på besøg i Palliativt Team.

Ansøg nu
Lignende job

Lange og Stephansen ApS

Ib Andresen Industri A/S
Virksomhedsinformation
Sønderborg Sygehus
Sydvang 1
6400
Sønderborg
Tlf
60187616
Praktisk information
Oprettet
06-03-2021
Udløber
15-03-2021
Kviknummer
330506289
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed