Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge til Neonatalklinikken, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet

Rigshospitalet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2019
Kontakt
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35455064
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
24-07-2019
Kviknummer
330058654
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Sygehuslæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en afdelingslæge i RegionH med tjeneste ved Rigshospitalet, Juliane Marie Centret, Neonatalklinikken. Stillingen er til besættelse pr. 01. september 2019 eller snarest muligt derefter.

Du vil som afdelingslæge blive indplaceret i klinikkens stab af fastansatte speciallæger (overlæger og afdelingslæger). I hverdagen vil du indgå i behandlingen af alle patientkategorier i klinikken. Stillingen er med vagtforpligtelse, ligestillet med de øvrige speciallæger i klinikken.Klinikkens ansvars- og arbejdsopgaver

Neonatalklinikken på Rigshospitalet tilbyder højtspecialiseret behandling til alle nyfødte børn samt intensiv behandling af børn op til 1-2 års alder i et tæt samarbejde med en lang række af Rigshospitalets andre klinikker.

Blandt vore højtspecialiserede fagområder kan nævnes ekstrem præmaturitet (under 28 uger), avanceret in- og noninvasiv ventilation, cirkulation, medfødte børnekirurgiske lidelser, neurologi inkl. hypothermibehandling, syndromer og sjældne sygdomme.

Neonatalklinikken rummer desuden en integreret PICU (paediatric intensive care unit) enhed, hvor vi behandler børn op til 2 år med behov for intensiv terapi.

Rigshospitalet har landsfunktion for børn med medfødte hjertesygdomme, og Neonatalklinikken indgår som en integreret del i Rigshospitalets Enhed for Medfødte Hjertesygdomme.

Udover modtagelse, stabilisering, pleje og behandling af disse børn, er Neonatalklinikken også ansvarlig for ECMO (extra corporal membrane oxygenation) af børn op til 2 år.

Sidst, men ikke mindst, indgår Neonatalklinikkens speciallæger i Transportholdet, der varetager ca. 130 høj-risiko, up-scale transporter om året fra landets øvrige hospitaler samt Grønland og Færøerne.Klinikkens struktur og ledelsesprincipper

Neonatalklinikken er strukturelt opdelt i 2 tværfaglige teams:

  • Matur” teamet varetager almen og intensiv behandling af mature børn med hjertemisdannelser, lungesygdomme, medfødte børnekirurgiske og neurologiske lidelser samt intensiv behandling af små børn ud over neonatalperioden (PICU).

  • Præmatur” teamet varetager almen og intensiv behandling af alle børn med GA under 37 uger. Sygdomsspektret er blandt disse allermindste patienter meget bredt, ligesom indlæggelsesvarigheden ofte er betydeligt længere, end blandt patienter indlagt i matur teamet.

Vi løser vores omfattende og krævende opgaver i et dagligt, tæt kollegialt mono- og tværfagligt samarbejde. Vi arbejder ud fra familie-centrerede principper, og forældrene er en integreret og naturlig del i vores bestræbelser på at yde en høj kvalitet i pleje og behandling af vores patienter.

Lederskabskulturen følger principperne for det udviklende lederskab, og vi har netop gennemført en omorganisering af klinikken med henblik på at styrke de tværfaglige ledelsesgrupper omkring klinikkens specifikke patientgrupperinger, støtte- og stabsfunktioner.

Du vil som fastansat afdelingslæge efter nærmere aftale med Klinikledelsen komme til at indgå i et eller flere af disse tværfaglige ledelsesteam.BørneRiget

Som afdelingslæge på Neonatalklinikken kommer du til at deltage i forberedelsen af og arbejdet frem mod indflytning i BørneRiget, som planlægges at stå klart i år 2025. Vi har store forventninger og ambitioner om i fællesskab at skabe verdens bedste hospital for børn og familier.Kvalifikationer

Du er en erfaren speciallæge i pædiatri med ekspertuddannelse i neonatologi, og helst med dokumenteret erfaring og spidskompetencer, som er relevant(e) for Neonatalklinikkens patientgrupper, støtte- og stabsfunktioner.

Der lægges vægt på, at du er god til at skabe samarbejde tværfagligt, på tværs af specialer og mellem forskellige professioner. Du har konkrete erfaringer med kliniske forandringsprojekter samt præ- og postgraduat undervisning og uddannelse. Endelig lægger vi vægt på, at du kan bidrage til den forskningsmæssige indsats på klinikken.

Bedømmelsen af dine faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de 7 lægelige kompetenceområder.Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til fælles akademisk overenskomst med tilhørende organisationsaftale for afdelingslæger indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Speciallæger.Vagt, udetjeneste og undervisning

Stillingen er forbundet med vagtforpligtelse. Stillingen er indtil videre ikke forbundet med udetjeneste. Stillingen indeholder funktioner med præ- og postgraduat uddannelse.Yderligere oplysninger

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Klinikchef, afdelingslæge, ph.d. Morten Breindahl, Neonatalklinikken, Juliane Marie Center, Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø, tlf. +45 3545 8703 (direkte) eller mail: morten.breindahl@regionh.dk. Stillingsbeskrivelse kan rekvireres hos Ledende Lægesekretær Charlotte Blomberg, +45 3545 6555 eller mail: charlotte.blomberg@regionh.dk.

Ansøgningen vedlægges kopi af speciallægeautorisation og curriculum vitae indeholdende publikationsliste med angivelse af de 10 vigtigste publikationer. Publikationer rekvireres såfremt dette måtte ønskes.

Ansøgningsfrist 24. juli 2019 kl. 12:00.

Søg stillingen via linket.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har en blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
2100
København Ø
Tlf
35455064
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
24-07-2019
Kviknummer
330058654
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Sygehuslæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed