Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge søges ved Mave- og Tarmkirurgi, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
27-07-2020
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
27-07-2020
Udløber
18-08-2020
Kviknummer
330290064
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Ved Mave- og Tarmkirurgi er en stilling som afdelingslæge ledig til besættelse pr. 1. november 2020 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge.  

Vi tilbyder et spændende job, hvor du tilknyttes Akutteamet, og hvor der under ansættelsen planlægges, at du kan kvalificere dig til fagområdeanerkendelsen fra Dansk Kirurgisk Selskabs sektion for Akut Kirurgi. Du er velkommen til at læse om det her.

Mave- og Tarmkirurgi varetager alle former for akutkirurgi hos børn og voksne med undtagelse af herniekirurgi. Afdelingen er Traumecenter Level 1 og Blødningscenter for Region Midt. Afdelingen har højtspecialiserede funktioner indenfor hele det mavetarmkirurgiske område med undtagelse af børnekirurgi, og varetager tillige på hovedfunktionsniveau, et bredt udsnit af generelle kirurgiske lidelser i  mave-tarmkanalen. Modtagelsen af de akutte kirurgiske patienter håndteres primært i regi af den Fælles Akutafdeling. Herudover er der til Mave- og Tarmkirurgi tilknyttet et eget akut sengeafsnit med 19 senge.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i kirurgi og du skal have dokumenteret og særlig interesse indenfor akut området tillige med et ønske om videreuddannelse indenfor fagområdet Akut Kirurgi.

Fagområdegodkendelse forudsætter bestået UEMS eksamen i Emergency Surgery. For krav til godkendelse til eksamen og oplysninger om krævede teoretiske og praktiske kompetencer henvises her.

Ved ansættelsen tilrettelægges et individuelt uddannelsesprogram i samarbejde med afdelingen med henblik på opnåelse af de krævede kompetencer.

Udover stillingen som afdelingslæge i det akutte kirurgiske team tiltænkes det, at der for ansøgeren, mhp. at opnå hele kvalifikationen i fagområdet, vil blive arrangeret et års ophold på anden afdeling mhp. at opnå kompetencerne indenfor herniekirurgi. (En evt. udveksling i et år med anden afdelingslæge vil i den forbindelse være optimal!).

Afdelingen har en stor forskningsaktivitet, som ledes af afdelingens tre professorer. Der vil således være gode muligheder for forskning.

Vagtfunktionen vil på ansættelsestidspunktet være 10-12 skiftet tilstedeværelsesvagt. Der er to-holdsdrift på hverdage. I weekender og helligdage er der 1-holdsdrift. Der er en 10-12 skiftet dagtjeneste 09.00-15.00 lørdag-søndag.

Udførlig stillingsbeskrivelse og uddannelsesplan afhandles endeligt efter ansættelsen og efter vurdering af eksisterende kompetencer. Udførlig stillingsbeskrivelse og uddannelsesplan afhandles endeligt efter ansættelsen og efter vurdering af eksisterende kompetencer.

Ansøgning om ansættelse i stillingen fremsendes med en motiveret ansøgning og desuden med henvisning til de 7 lægeroller. Skema kan hentes her og bedes udfyldt. Endvidere vedlægges CV omfattende publikationsliste, speciallægeautorisation samt dokumenteret operationsliste.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger og nærmere beskrivelse af stillingens indhold kan fås ved henvendelse til ledende overlæge, dr. med. Lone S. Jensen på 4013 2224 eller på lonsusje@rm.dk.

Ansøgning samt relevante bilag skal være modtaget senest den 7. september 2020. Ansættelsessamtaler stiles mod afholdelse i uge 38, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
27-07-2020
Udløber
18-08-2020
Kviknummer
330290064
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed