Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge søges til Ortopædkirurgisk skulder og albuekirurgi, Aarhus Universitetshospital

Region Midtjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
330120964
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

En stilling som afdelingslæge med tjeneste ved Ortopædkirurgi er ledig til besættelse d. 1. marts 2020. Der er tale om en stilling som afdelingslæge indenfor den ortopædkirurgiske skulder- og albuekirurgi.

Ortopædkirurgi ledes af en afdelingsledelse bestående af en ledende overlæge og en oversygeplejerske. Afdelingen er førende indenfor højtspecialiseret ortopædkirurgi såvel som regions- og hovedfunktion, hvis faglige og udviklingsmæssige status er internationalt anerkendt. Afdelingen har et tæt tværfagligt samarbejde med en lang række kliniske afdelinger samt primærsektoren, som medvirker i en koordineret indsats for det gode sammenhængende patientforløb. Afdelingen har 11 specialsektorer indenfor ortopædkirurgi. Alle sektorer ledes af en sektorledelse bestående af afdelingssygeplejersker og sektorens overlæger. I hver sektor er udpeget en overlæge som driftsansvarlig.

Ved afdelingen er der ansat fem professorer, som er ansvarlige for forskning, prægraduat uddannelse og udvikling i afdelingen. Afdelingen varetager teoretisk og klinisk undervisning af medicinske studenter ved Aarhus Universitet og har som lands-/landsdels- og universitetsafdeling forsknings-, udviklings- og uddannelsesforpligtigelser i relation til specialet samt tværfagligt. Der er høj forskningsaktivitet og mange forskningsansatte indenfor afdelingens ekspertområder.

Afdelingslægerne i Ortopædkirurgi på Aarhus Universitetshospital skal medvirke til den daglige drift i sektorerne samt deltage i undervisnings- og forskningsaktiviteter. Opgaverne er overordnet at sikre udvikling, kontinuitet, kommunikation og kvalitet i det daglige arbejde internt i sektoren samt i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

Skulder- og albuesektoren
Skulder- og albuesektoren har fast otte operationsstuer ugentligt, ambulatoriefaciliteter og sengeafsnit. Sektoren har specialeansvarlige sygeplejersker på såvel afdeling/ambulatorium og operationsafdeling og en fast stab af sekretærer.

Skulder- og albuesektoren har en samlet produktion på ca. 950 operationer årligt, heraf en del på højt specialiseret niveau, fordelt på primære skulder og albuealloplastikker, alle former for skulder og albue revisionskirurgi, komplekse frakturer, albueinstabilitet og kontraktur, kompleks skulderinstabilitet, senetranspositioner og anden rotator cuff kirurgi og avancerede artroskopiske procedurer.

Vi kan tilbyde

  • gode muligheder for selvstændig og superviseret udførelse af arbejdsopgaver
  • et nyt universitetshospital og en afdeling i konstant udvikling
  • et godt team med tværfaglige konferencer
  • muligheder for relevant efter- og videreuddannelse efter nærmere aftale
  • oplæring i behandling af højt specialiseret skulder- og albuelidelser

Det forventes, at ansøgeren er speciallæge i ortopædisk kirurgi. Der vil blive lagt vægt på, at ansøgeren har erfaring med skulder og albue problemstillinger. Der vil endvidere blive lagt vægt på teoretisk videreuddannelse og dokumenteret videnskabelig aktivitet. Erfaring som formidler og underviser er ønskelig. Der forventes gode evner til samarbejde med respekt for samarbejdspartnere, hvor afdelingslægen bidrager til et udviklende og godt arbejdsmiljø.

Der er aktuelt tilknyttet traumevagt til stillingen. Traumevagten er en tilstedeværelsesvagt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgning skal foruden oplysninger om uddannelse, forskningsaktiviteter, undervisningsaktivitet og operativ produktion indeholde en redegørelse for de motiver og visioner, der ligger til grund for ansøgningen. Ansøgningen bedes formuleret med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens 7 speciallægekompetencer. Skema kan hentes her og bedes udfyldt. Ansøgningen stiles til ledende overlæge Sten Larsen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til driftsansvarlig overlæge Janne Ovesen på 4011 6199 eller ledende overlæge Sten Larsen, stenlars@rm.dk, på 2115 7230.

Ansøgningsfrist den 20. november 2019, ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48, 2019.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
8200
Aarhus N
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
330120964
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed