Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge med speciale i gastroenterologi og hepatologi til Medicinsk Afdeling, SUH Køge

Region Sjælland

Køge, Midtsjælland

Indrykket
23-10-2019
Kontakt
Region Sjælland
Færgegaardsvej 15
4760
Vordingborg
Praktisk information
Oprettet
23-10-2019
Udløber
27-10-2019
Kviknummer
330093128
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Ved Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge er en stilling som afdelingslæge i intern medicin: gastroenterologi og hepatologi ledig fra 01.03.20 eller snarest derefter.

Afdelingslægen

Vi søger en speciallæge i intern medicin: gastroenterologi og hepatologi, som med sine faglige og personlige kvalifikationer kan være med til at videreudvikle det gastroenterologiske og hepatologiske speciale på Sjællands Universitetshospital.
Afdelingslæge skal indgå i vores IBD team og vil derfor have sit virke indenfor behandling af patienter med inflammatorisk tarmsygdom og patienter med tarmsvigt.

Medicinsk Afdeling

Medicinsk afdeling er organiseret i en gastroenterologisk/hepatologisk sektion, en endokronologisk sektion samt en intern medicinsk sektion.
Afdelingen har tre sengeafsnit, hvoraf 2 er overvejende belagt med patienter indenfor det gastroenterologiske speciale. Det tredje sengeafsnit varetager behandlingen af de fleste intern medicinske patienter. Afdelingen har en betydelig specialiseret ambulant aktivitet med omkring 30.000 årlige besøg.
Afdelingsledelsen består af den ledende overlæge og den ledende oversygeplejerske. Der er 18 overlæger, 3 afdelingslæger, 4 1. reservelæger og 12 reservelæger.

Den gastroenterologiske/hepatologiske funktion

Vi har en stærk gastroenterologisk speciallægegruppe med stor kontaktflade og et veletableret samarbejdsnetværk med kolleger såvel regionalt som nationalt.
Afdelingen har alle regionsfunktionerne i medicinsk gastroenterologi/hepatologi, som det er specificeret i den seneste specialeplan. Afdelingen har lang tradition for behandling af patienter med tarmsvigt og har højt specialiseret funktion i samarbejde med Rigshospitalet for dette område. Desuden en række samarbejdsaftaler omkring patienter tilknyttet Kirurgisk Afdelings regionsfunktioner.
Det gastroenterologiske/hepatologiske område består af to sengeafsnit med 43 sengepladser.
Den ambulante funktion i et IBD -korttarms team, et lever-pankreas team og et øvre team med oesofaguslaboratorium.
Den endoskopiske aktivitet foregår i regi af kirurgisk afdeling, der har et af Danmarks største endoskopiafsnit inklusiv regionsfunktion for avanceret endoskopi og hvor medicinske gastroenterologer udfører gastroskopier, sigmoideoskopier, koloskopier, ERCP-procedurer samt dobbeltballon enteroskopier alt efter kompetencer. Der fortages NAPS endoskopi.
Afdelingens gastroenterologiske speciallæger varetager den centrale visitation af alle gastroenterologiske henvisninger for hele Region Sjælland.
Aktuelle udviklingsområder i den gastroenterologiske funktion omfatter udbygning af tværfagligt samarbejde omkring varetagelse af patienter med kronisk pankreatitis, udvikling i nye kontaktformer og kontrol regimer for IBD patienter samt etablering af tarm-UL og etablering en leversvigtsklinik.

Undervisning, uddannelse og forskning

Afdelingen er klassificeret som højt specialiseret enhed (HSE) i videreuddannelsen i intern medicin: gastroenterologi/hepatologi.
I et samarbejde med Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet deltager hospitalet og afdelingen i den kliniske uddannelse af medicinstuderende.
Medicinsk Afdeling varetager klinisk og teoretisk undervisning af medicinstuderende på 2. og 5. kandidatsemester og har undervisningslektorater. Til afdelingen er knyttet et lærestolsprofessorat ved Institut for Klinisk Medicin, Københavns Universitet i gastroenterologi og hepatologi.
Medicinsk Afdeling har en klinisk forskningsenhed, som er den samlende enhed for al forskning i afdelingen. Enhedens gastroenterologiske forskningsaktivitet falder hovedsagelig inden for mavesyrerelaterede lidelser, IBS, IBD, malabsorption, levercirrose og kronisk hepatitis.


Afdelingens lægelige arbejdstilrettelæggelse

Der planlægges med en reservelæge i bunden vagt med toholdsdrift. Den medicinske bagvagt fordeles på overlæger, afdelingslæger og 1. reservelæger og er p.t. 20-skiftet. Bagvagten er med tilkaldevagt fra hjemmet fra kl. 21.
De gastroenterologiske speciallæger har på skift regionsvagt i gastroenterologi for Region Sjællands øvrige hospitaler og som sparringspartner for vagthavende kollegaer i egen afdeling. Dette med telefonvagt fra hjemmet.


Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital (SUH) er Danmarks yngste universitetshospital og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.
Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 27.10.19

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt i uge 44


Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge, Ole Hamberg, 4015 55 95, oham@regionsjaelland.dk eller til specialeansvarlig overlæge Lone Madsen, 47 32 24 19, logm@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Færgegaardsvej 15
4760
Vordingborg
Praktisk information
Oprettet
23-10-2019
Udløber
27-10-2019
Kviknummer
330093128
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed