Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingslæge

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
03-12-2019
Kontakt
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Tlf
48293903
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
20-12-2019
Kviknummer
330134552
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ taleAfdelingslæge Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Nordsjællands Hospital HillerødTil Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Nordsjællands Hospital Hillerød søges en afdelingslæge per 1.4.2019 eller snarest derefter.Nordsjællands Hospital er et af Region Hovedstadens fire akuthospitaler. Hospitalet flytter i 2024 til et nybyggeri lidt syd for Hillerød.Afdelingen

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Nordsjællands Hospital er en af Region Hovedstadens fire gynækologiske obstetriske afdelinger og har både hovedfunktioner og regionsfunktioner. Optageområdet omfatter 12 kommuner med i alt 508.000 indbyggere. Afdelingen er forskningsaktiv og har i øjeblikket en professor, en forskningslektor, ph.d. studerende og prægraduate forskningsårsstuderende foruden de øvrige forskningsaktive lektorer og klinikere. Afdelingen deltager i uddannelsen af medicinstuderende og i alle faser af speciallægeuddannelsen i gynækologi og obstetrik samt i uddannelsen af speciallæger i almen medicin. Derudover er der et antal sygepleje- og jordemoderstuderende. I både den landsdækkende undersøgelse af patienttilfredshed (LUP) og i regionens trivselsundersøgelser har afdelingen gode resultater. Afdelingen er normeret til 49 læger, heraf en ledende overlæge, 20 overlæger, 9 afdelingslæger og 19 læger i uddannelsesstillinger.Afdelingen er delt i et gynækologisk og et obstetrisk team. Den aktuelle stilling er tilknyttet gynækologien med funktion i det almene gynækologiske team.Obstetrisk team varetager aktiviteterne for 4.100 fødsler årligt omfattende:

 • Ambulatorium for gravide med sonografer, føtalmedicinere og obstetrikere.
 • Akut modtagelse for gravide med ambulante og stationære funktioner.
 • Fødegang med 11 fødestuer, heraf to klinikstuer.
 • Barselafsnit og neonatalafsnit hvor mødre kan være medindlagt under obstetrisk behandlingsansvar.
 • Tidlig Indsats funktion for sårbare gravide, trombofiliambulatorium, tværfagligt bristningsambulatorium og ambulatorium for gestationelle diabetikere og svært overvægtige gravide i tæt samarbejde med andre afdelinger på hospitalet.
 • Føtalmedicinsk team er en del af obstetrisk team. Der varetages alle former for føtalmedicinske undersøgelser, nakkefoldskanning med risikovurdering, screening for misdannelser ved tidlig og sen gennemskanning, tilvækstskanning, flowmålinger og hjerteskanninger. Desuden genetisk rådgivning og diagnostik, NIPT, CVS og amniocentese.

  Gynækologisk team arbejder med specielle indsatsområder omkring:
 • Blødningsforstyrrelser med fokus på minimal invasiv kirurgi med blandt andet minihysteroskopi, og operativ hysteroskopi.
 • Laparoskopisk adnexkirurgi, laparoskopisk hysterektomi og vaginal hysterektomi. Afdelingen har indført 3D laparoskopi.
 • Bækkenbundsklinik med urogynækologisk udredning og behandling af inkontinens og prolaps med minimal care samt urogynækologiske operationer i specialiseret tværfagligt team.
 • Palliativ behandling af patienter med gynækologiske cancersygdomme.
 • Fertilitetsklinik med stimulations- og inseminationsbehandling samt IVF/ICSI-behandling i samarbejde med Fertilitetsklinikken, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet.
 • Klinik for seksuel sundhed.


Operationerne forgår enten ambulant, i dagkirurgisk regi eller på stationært afsnit i optimerede forløb i tæt samarbejde med Anæstesiologisk Afdeling.Den aktuelle stilling

Den aktuelle afdelingslægestilling indeholder dagfunktioner inden for urogynækologi, herunder i Bristningsambulatoriet, samt vagter og efter aftale dagfunktioner i afdelingens obstetriske funktionsområde. Afdelingslægen refererer til den ledende overlæge og den øvrige afdelingsledelse.Kvalifikationer

Ansøgeren skal:

 • Være speciallæge i gynækologi og obstetrik.
 • Kunne varetage og udvikle afdelingens almene og urogynækologiske funktioner sammen med de øvrige læger, evt. efter oplæring.
 • Gerne have videnskabelig erfaring og kunne igangsætte og gennemføre videnskabelige aktiviteter.
 • Kunne indgå i afdelingens akutte gynækologiske og obstetriske funktioner herunder vagtfunktionerne.
 • Deltage i studenterundervisning og anden undervisning på afdelingen, herunder introduktion og undervisning af yngre læger.
 • Have gode samarbejdsevner – også tværfagligt.
 • Være engageret og kunne bevare overblikket i akutte situationer.

  Arbejdstilrettelæggelse
  Ansøgeren skal indgå i bagvagtslaget i en vagtstruktur med en forvagt og to bagvagter, alle i tilstedeværelsesvagt. Afdelingen har en arbejdstilrettelæggelse med arbejdstid fra 8.00 til 15.24, herefter fortsætter to forvagter og to bagvagter frem til klokken 18.00, mens en forvagt og to bagvagter har vagt fra 17.30 til 8.30.

  Løn - og ansættelsesforhold
  Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge, dr. med. Peter Hornnes, mail: peter.jacob.hornnes.01@regionh.dk eller tlf. 4829 3707 eller 4060 6622.

  Ansøgning
  Ansøgning vedlagt CV bedes udformet i henhold til de syv lægeroller (https://sundhedsstyrelsen.dk/da/nyheder/2013/laegers-syv-roller) og sendes elektronisk via linket til specialkonsulent Hanne Nielsen senest fredag d. 20.december 2019 kl. 12.00.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Tlf
48293903
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
20-12-2019
Kviknummer
330134552
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed