Gem annonce

Afdelingschef til job- og virksomhedsservice, Jobcenter Lyngby-Taarbæk

Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
Lyngby-Taarbæk Kommune
Toftebæksvej 12
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
45973000
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330236514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du omsætte strategi til handling?

Er du nysgerrig på, hvad der virker i beskæftigelsesindsatsen og kan du omsætte strategi til handling gennem inddragelse af borgere, medarbejdere og kollegaer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Jobcenter Lyngby-Taarbæk søger en afdelingschef til indsatsen for jobparate ledige over 30 år uanset forsørgelsesgrundlag.

Om os
Job- og virksomhedsservice er en del af Center for Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked (CUBA) i Lyngby-Taarbæk Kommune. Afdelingen består af 12 dygtige medarbejdere, herunder virksomhedskonsulenter, arbejdsmarkedsrådgivere og en fagkonsulent, som sammen varetager indsatsen for jobparate ledige over 30 år uanset forsørgelsesgrundlag. På årsbasis handler det om ca. 1500 ledige.

I Jobcenter Lyngby-Taarbæk arbejder vi efter intentionerne i den nye lovgivning (LAB). Vi har fokus på resultater og måler på effekt frem for proces. Vi tror på datadrevet ledelse og vi er optaget af at udvikle digitale løsninger, der skaber værdi for både borgere, medarbejdere og virksomheder.

Om jobbet
Udover ansvaret for indsatsen for jobparate ledige over 30 år, vil du som afdelingschef også blive ansvarlig for en række tværfaglige områder – det gælder blandt andet den tværfaglige virksomhedsservice, integrationsindsats samt samarbejdet med anden aktør på beskæftigelsesområdet (herunder samarbejde med udbud). Derudover vil du fungere som kontaktperson på Schultz fagsystem.

I Lyngby-Taarbæk Kommune arbejder vi på at nedbryde siloer og har i det daglige arbejde fokus på det tværfaglige samarbejde som redskab til at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. I arbejdet med de forsikrede ledige er samarbejdet med a-kasserne et kerneelement i indsatsen. Du skal som afdelingschef understøtte et godt samarbejde med a-kasserne og bidrage konstruktivt til samarbejdet med de øvrige kommuner i hovedstadens rekrutteringsservice (HRS).

Vi prioriterer samarbejdet med kommunens virksomheder højt og har stort fokus på at understøtte virksomhedernes rekruttering og fastholdelse af kompetent arbejdskraft. Du ved derfor, hvad virksomhederne efterspørger og du vil som afdelingschef kunne etablere en stærk virksomhedsservice på tværs af jobcentret og i samarbejde med kommunens erhvervsservice.

Du bliver en del af et ambitiøst lederteam, som arbejder tæt sammen om at finde de rigtige løsninger og skabe de bedst mulige rammer for, at vi sammen med vores medarbejdere og borgerne kan opnå de bedste resultater.

Om dig
Du har relevant ledelseserfaring og lyst til at arbejde på tværs af fagligheder. Du er parat til at arbejde i en politisk ledet organisation og du formår at agere i dette.

Derudover lægger vi vægt på:

  • At du har fokus på at skabe effekt og resultater.
  • At du er en tydelig og tillidsfuld personaleleder, der får det bedste frem i dine medarbejdere.
  • At du er god til at kommunikere både internt og eksternt - og du har evnen til at omsætte ord til handling.
  • At du kan implementere og følge op på nye initiativer og tiltag.
  • At det falder dig naturligt at indgå i et tillidsfuldt samarbejde med dine lederkollegaer, hvor løsninger skabes i fællesskab.

Vi kan tilbyde:
  • Et spændende job med gode muligheder for at sætte dit eget præg på indsatsen.
  • At blive en del af en ambitiøs ledergruppe i CUBA, som prioriterer samarbejde
  • Fagligt dygtige medarbejdere, der gerne vil inddrages og som gerne vil udvikle sig
  • En hverdag med højt til loftet og masser af humor

Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse senest 1. juni 2020. Løn i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte centerchef Dorte Spangsbo, 24597146 eller faglig konsulent Tine Gulland-Frandsen, 45973882.

Din ansøgning vedlagt bilag skal være Lyngby-Taarbæk Kommune i hænde senest mandag den 13. april 2020, kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler fredag den 17. april 2020 og anden samtale onsdag den 22. april 2020.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. juni 2020

Arbejdssted
Center for Unge, Borgerservice og Arbejdsmarked, Toftebæksvej 12, 2800 Kongens Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Lyngby-Taarbæk Kommune
Toftebæksvej 12
2800
Kgs. Lyngby
Tlf
45973000
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330236514
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce