Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelings- eller overlæge til Lungemedicinsk afdeling, Næstved og Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Næstved, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
15-05-2019
Kontakt
Region Sjælland
Fælledvej 13
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
330006347
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærk fagligt miljø indenfor lungespecialet ? Er du den som vil være med til at videreudvikle vores afdeling, og skabe gode patientforløb ? Så er nedenstående lige noget for dig.

En stilling som afdelings- eller overlæge ved Lungemedicinsk afsnit, Næstved Sygehus og Slagelse sygehus, er ledig til besættelse snarest muligt eller efter aftale.

Vi søger en læge som har bred klinisk erfaring. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt i hverdagen indenfor det lungemedicinske speciale.

Vi søger en speciallæge i intern medicin: lungemedicin med bred klinisk uddannelse og gerne erfaring i lungecancerudredning inkluderende bronkoskopi.

Om Lungeafsnit Slagelse

Lungemedicinsk afsnit i Slagelse har et sengeafsnit med 24 senge. Afsnittet er flyttet i nye lokaler i maj 2018, og afsnittet er meget glade for de nye forhold hvor alle patienter ligger på enestuer.

Afsnittet er en del af akutsygehuset, og varetager de akut svært syge lungepatienter bl.a. med NIV behandling i afsnittet. Lægerne arbejder tæt sammen med gastroenterologiske og reumatologiske kolleger i Medicin 1, og varetager sammen med Medicin 2 (kardiologi og endokrinologi) den medicinske bagvagtsfunktion.

Afdelingen har lungeambulatorium hvor der arbejdes med patienter på hovedfunktionsniveau.

Ambulatoriet i Slagelse arbejder på at få opbygget bronkoskopifunktion indenfor den nærmeste fremtid.

Om Lungeafsnit Næstved

Lungemedicinsk afsnit i Næstved har et sengeafsnit med 24 senge, samt undersøgelsesstue, hvor der udføres bronkoskopi, EBUS, EUS, røntgen- og ultralydsvejledt bioptering, thorakoskopi samt ekkokardiografi. Afsnittet planlægger og afholder ligeledes KOL-skole.
Der afholdes ugentlige multidisciplinære lungecancerkonferencer med bl.a. radiologer, patologer, onkologer og thoraxkirurger. Der er etableret en velfungerende forløbskoordinatorfunktion.
Afdelingen har et allergi- og lungeambulatorium, hvor der bl.a. foretages udvidet lungefunktionsundersøgelse, diverse provokationstests, NO-måling etc.
Lungemedicinsk afsnit i Næstved har regionsfunktion i lungekræft, idiopatisk lungefibrose, sarkoidose og pleurasygdomme.

Afdelingen er gået i gang med implementering af hjemme NIV ordning i efteråret 2018.

Der arbejdes løbende med forskning (lungekræft-udredning, KOL, astma mv.) med flere PhD-studerende tilknyttet, og afdelingen har egen forskningslektor.

Vi forventer at

  • du er fagligt velfunderet og sætter kvalitet højt
  • du arbejder for optimale patientforløb
  • du ser dig selv som en udpræget temadeltager på tværs af specialer og faggrupper
  • du mestrer dialogen med patienter, samarbejdspartnere og kolleger
  • du er fleksibel og beslutningsdygtig
  • du har gode kommunikationsevner

Om Medicinsk Afdeling 1
Medicinsk Afdeling 1, (lungemedicin, gastroenterologi og reumatologi) lægger vægt på høj faglig ekspertise, initiativ, lyst til tværfagligt samarbejde, uddannelse af kommende kolleger, loyalitet og vilje til at uddelegere ansvar. Endvidere vægtes evnen til socialt at indgå i afdelingens lægeteam meget højt.
Vi forventer, at du mestrer dialogen med brugere, samarbejdspartnere og kolleger.
Vi lægger vægt på, at du har evner samt interesse for at arbejde for Region Sjællands mål og strategier og skabe opmærksomhed i forhold til de nye strategiske interesseområder.
Afdelingen kan tilbyde et ligeværdigt samarbejde med gode muligheder for faglige kontakter, såvel nationalt som internationalt i form af møder og kurser.

Ansøgning
Bedømmelserne vedrørende overlægestillinger er decentraliserede. Region Sjælland anvender en vurdering af de syv kompetencer (medicinsk ekspert, kommunikator, samarbejder, leder/administrator, sundhedsfremmer, akademiker og professionel) i den faglige bedømmelse.

Du bedes som ansøger, med bedst mulig dokumentation, forholde dig konkret til de syv kompetencer.

Vagtform

På lungemedicinsk afsnit i Næstved indgår man i vagt udenfor tjenestested på Lungeafsnittet i Næstved.

På lungemedicinsk afsnit i Slagelse indgår man i vagt på tjenestested, og har vagt indenfor intern medicinske specialer.

Nærmere omkring vagtordning aftales ved ansættelse eller efter aftale med afdelingsledelsen og vagtplanlæggere på afdelingen.

Ansættelsen vil ske efter gældende overenskomst for overlæger eller overenskomst for underordnede læger.

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, som ligger i jobbet, så kontakt en af vores specialeansvarlige overlæger.

Specialeansvarlig overlæge i Næstved - Asbjørn Høegholm, tlf. 93 57 18 11 eller specialeansvarlig overlæge i Slagelse - Torben Stjernebjerg, tlf. 23 48 97 38

Samtaler til denne stilling vil blive afholdt løbende.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Fælledvej 13
4200
Slagelse
Praktisk information
Oprettet
15-05-2019
Udløber
31-05-2019
Kviknummer
330006347
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed