Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingen søger pr. 1. november 2020, eller efter aftale, en reservelæge i en 1-årig u-klassificeret stilling.

Bispebjerg Hospital

København, Storkøbenhavn

Indrykket
21-09-2020
Kontakt
Bispebjerg Hospital
Bispebjerg Bakke 23
2400
København NV
Tlf
38635569
Praktisk information
Oprettet
21-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
330365039
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Det er vores mål, at den der ansættes i stillingen, skal forbedre sine kompetencer inden for de forskellige lægeroller mhp. at kvalificere sig til hoveduddannelsesstilling. Det vil således være muligt at deltage i afdelingens undervisnings- og forskningsaktivitet.

Vi søger en dynamisk, selvstændig og ambitiøs læge, der er god til samarbejde og kommunikation. Det er et krav, at ansøger har gennemført introduktionsstilling i anæstesiologi.

Vi tilbyder en aktiv afdeling med varierede arbejdsopgaver og et godt uddannelsesmiljø. Der er tilstedeværelsesvagt med 1-2 vagter/ måned.

Anæstesiologisk afdeling Z er organisatorisk opdelt i 8 afsnit. På Bispebjerg-matriklen forefindes følgende afsnit: Anæstesi, perioperativt afsnit, intensiv terapi, intermediær afsnit, smerteklinik, lægebil, Giftlinjen og sterilcentral. Endvidere betjenes Frederiksberg Hospital (hvor der ikke længere er operativ aktivitet) med anæstesisygeplejerske og speciallæge i dagtid mandag, onsdag, fredag (ECT).

Den overordnede ledelse af afdelingen varetages af afdelingsledelsen. De enkelte afsnit ledes af et afsnitsteam.

Anæstesiafsnittet på Bispebjerg-matriklen betjener hovedsageligt 2 kirurgiske specialer, abdominalkirurgi og ortopædkirurgi, men varetager derudover en lang række elektive og akutte opgaver. Der udføres årligt ca. 12.000 anæstesier. Perioperativt afsnit har 14 pladser.

Intensivt afsnit er multidisciplinært og udrustet til at kunne varetage intensiv terapi på niveau 2, vi har kapacitet til i alt 12 patienter, fysisk fordelt på 2 afsnit. Vi har et nyåbnet intermediært afsnit (IMA), med aktuelt plads 6 pladser. Afsnittet modtager patienter fra samtlige af hospitalets afdelinger, specielt abdominalkirurgiske-, lungemedicinske-, neuromedicinske- og intoksikerede patienter samt patienter efter hjertestop. Vi har ca. 1000 årlige patientforløb, hvor fagligheden står i fokus for hvert enkelt patientforløb. Desuden betjenes hospitalets MAT-kaldsfunktion af et team udgående fra Intensivt afsnit.

Smerteenheden består af et ambulatorie, en in-hospital tilsynsaktivitet og anæstesiologisk specialbehandling af smerte- og rehabiliterings-udfordrede patienter.

Vagtberedskabet på Bispebjerg består af 4 anæstesisygeplejersker fra kl. 15.15-23.15 (weekend/helligdage 3 anæstesisygeplejersker), hvoraf 2 efterfølgende har rådighedsvagt fra vagtværelse kl. 23.15-07.30 alle ugens dage. Udover en reservelæge i tilstedeværelsesvagt er tre speciallæger i tilstedeværelse og deler arbejdet på anæstesi- og intensivafsnit.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge Karin Graeser på telefon 29 74 69 57 eller mail karin.graeser.01@regionh.dk

Du kan læse mere om vores afdeling på www.bispebjerghospital.dk

Fristen for ansøgning er torsdag den 24. september kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes 28. september.

Ansøg nu
Lignende job

Novo Nordisk A/S

UBER DENMARK SOFTWARE AND DEVELOPMENT ApS

UBER DENMARK SOFTWARE AND DEVELOPMENT ApS
Virksomhedsinformation
Bispebjerg Hospital
Bispebjerg Bakke 23
2400
København NV
Tlf
38635569
Praktisk information
Oprettet
21-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
330365039
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed