Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ stærk bogholder søges til Herskind Savværk

Herskind Savværk

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
28-11-2022
Kontakt
Herskind Savværk
Lyngballevej 15
8464
Galten
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
331420046
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du erfaring som bogholder og lønansvarlig, men samtidig lyst til at prøve kræfter med andre administrative arbejdsopgaver på tværs af en virksomhed? Er du god til at samarbejde, og har du brug for nye udfordringer? Så er det dig, vi mangler som bogholder hos Herskind Savværk. Om jobbet

Herskind Savværk søger en erfaren bogholder til en veletableret virksomhed. Du vil som bogholder få arbejdsopgaver inden for kredit / debit, men derudover også inden for administration, løn og IT. Hvis du samtidigt har lyst til at prøve kræfter med HR-opgaver, så vil vi meget gerne have videreudviklet vores personalehåndbog, program for oplæring af nye medarbejdere, samt ansættelseskontrakter o. lign.

Du har mod på sammen med ledelsen og dine andre kollegaer at implementere et nyt ERP-system. Dette system skal effektivisere og forenkle arbejdsgangene, samt opfylde de nye krav i den nye regnskabslov med bla. digitale bilag.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring inden for lignende job
  • Er god til at kommunikere på tværs af virksomheden
  • Er imødekommende og samarbejdsorienteret
  • Har en bred erfaring inden for implementering af nye IT-systemer, fx Business Central og generelt en god forståelse for, hvordan systemerne understøtter forretningen
Herskind Savværk tilbyder

Der er tale om en mindre, men fasttømret virksomhed, hvor der ligges der vægt på frihed under ansvar og fleksibilitet. Derudover prioriteres samarbejde og kommunikation højt. Vi er 4 medarbejdere i administrationen, som refererer til direktøren, så der er altid mulighed for kollegial og faglig sparring.

Der er en uformel tone med højt til loftet og en kort vej fra tanke til handling, hvilket har præget virksomhedens positive udvikling. Den fremtidige strategi er at gennemføre en vækstrejse, samtidigt med at der frigives ressourcer til den daglige drift og kundevendte opgaver. Derfor ligges der vægt på, at den ideelle kandidat evner at præge udviklingen inden for de administrative systemer, der skal understøtte denne rejse.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, gode forhold og løn efter kvalifikationer. Dertil naturligvis pension og sundhedssikring.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vil du være en del af holdet?

Så glæder vi os til at modtage en motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen. Inden en eventuel anden samtale bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test.

Ansøgningsfristen er d. 11/12. Der afholdes 1. samtale d. 15/12 og 2. samtale d. 21/12

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Rekrutteringskonsulent Peter Sohn, INDKOM på mobil: 2344 2456

Direktør Herskind Savværk, Simon Jakobsen 86954003

Om Herskind Savværk

Herskind Savværk blev grundlagt allerede i begyndelsen af 1930’erne og blev i 1955 overtaget af familien Jakobsen. Virksomheden beskæftiger p.t. 34 medarbejdere. Herskind Savværk har specialiseret sig i at kunne levere kundespecifikke løsninger inden for europæisk hårdttræ, hvor der er tale om speciale indenfor eg, bøg, ask, ahorn og douglas.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Herskind Savværk
Lyngballevej 15
8464
Galten
Praktisk information
Oprettet
28-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
331420046
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed