Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ HR-medarbejder til Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-01-2023
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
09-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
331455983
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Personalesekretær
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Brænder du for at levere fleksibel og effektiv understøttelse af Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) HR-processer?

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Du bliver en del af en nyetableret sektion med en række både erfarne og nyansatte kolleger. Strukturen er ny, så du får mulighed for at være med til at præge arbejdsgange og processer i tæt samarbejde med HR-partnerne.

Din dagligdag vil være afvekslende inden for en bred palette af HR-administrative opgaver.
Sammen med dit team leverer du administrativ support til rekrutteringer, onboarding og øvrige kursusaktiviteter. Du bliver samtidig en vigtig brik i FE’s HR-processer, hvor du er med til at sikre, at vi har styr på barsel, udsendelser, refusion, sygefravær og offboarding.

Det er vores ambition at yde den bedst mulige service til organisationen, ligesom vi lægger vægt på en høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Trods en travl hverdag er der samtidig plads til at have det sjovt, til at vidensdele og i fællesskab løfte kompetencerne på tværs af sektionen. Vi tilbyder masser af faglige udfordringer, der giver mulighed for, at du kan udvikle dig i jobbet.

Du og din baggrund er vigtig
Vi forestiller os, at du har en kontorfaglig baggrund eller har en militær baggrund på mellemleder niveau. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til DeMars, Workzone og overenskomster, og hvis du ikke har det, sørger vi for at lære dig det.

Ud fra et HR-fagligt afsæt kan du være med til at præge den nye afdeling, og derfor være en del af optimering af vores processer.

Du værdsætter de gode relationer i afdelingen og til organisationen og har en positiv indstilling til nye udfordringer. Du er serviceminded, hjælpsom og imødekommende.

Der er fart på i dagligdagen, så det er vigtigt, at du trives med til tider korte deadlines, afvekslende opgaver og at der er travlt ind i mellem. Dog er der højt til loftet i teamet og vi løfter i flok.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Gældende ved militær ansættelse:
Stillingen er på oversergent/seniorsergent niveau afhængig af din nuværende grad. Stillingen er på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.


Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 31. januar 2023.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 6 og stiler mod en ansættelse fra maj 2023. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2219, hvis du har spørgsmål til stillingerne eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål..

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
09-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
331455983
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Personalesekretær
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed