Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkt/lektor til uddannelse inden for IT - systemudvikling

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Odense, Fyn

Indrykket
19-09-2023
Kontakt
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Seebladsgade 1
5000
Odense C
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
12-10-2023
Kviknummer
331578349
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at sætte standarden for næste generation af udviklere på en af de mest attraktive uddannelser inden for IT?

UCL søger en adjunkt/lektor til vores 2½ årige erhvervsakademiuddannelse Datamatiker.

Dine primære opgaver er at varetage undervisning og vejledning på Datamatikeruddannelsen. Derudover kommer du til at indgå i forskellige udviklings- og forskningsopgaver.

Som underviser skal du kunne facilitere projektorienteret tværfaglig undervisning i fagområderne Systemudvikling og Virksomheden, som bl.a. handler om forretningsforståelse, business case, analyse og modellering af domænet, projektstyring med scrum, og valg af teknikker og metoder til systemudviklingen.

Du er i høj grad med til at bygge og sætte standarden for din hverdag. At undervise på Datamatikeruddannelsen på UCL, giver mulighed for at arbejde inden for dit fagområde, men i lige så høj grad at skabe relationer, både mellem mennesker og med erhvervet. Hos os skal du ikke kunne alt, for sammen udvikler vi os.

Om uddannelsen

Uddannelsen som datamatiker fører til en karriere inden for systemudvikling, programmering, teknik og projektstyring. Efter 2½ år vil de studerende kunne designe og bygge it-systemer, og det stiller krav om en god forretningsforståelse og evner til at kunne lede udviklingen af IT-projekter i tæt samspil med resten af virksomheden. Den studerende kan også vælge at fortsætte på en af professionsbacheloruddannelserne inden for It.

Du kan læse mere om Datamatikeruddannelsen på https://www.ucl.dk/uddannelser/datamatiker

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for IT og udvikling. Hvis du har en bacheloruddannelse, giver vi videreuddannelse efter behov.

Det er ikke så vigtigt, om du er nyuddannet, har mange års erfaring, eller har været underviser før, vigtigst er det, at du kunne tænke dig at undervise. Du vil indgå i et underviserteam med engagerede kolleger, hvor I samarbejder om udviklingen af det faglige og sociale studiemiljø.

Vi har tæt samarbejde med erhvervslivet, hvor vi via udviklings- og forskningsprojekter, er på forkant med udviklingen i erhvervet, så vores studerende har de bedste jobmuligheder efter endt studium.

Om os

Du bliver en del af afdelingen Business og IT, hvorunder der er flere IT uddannelser. Vi tilbyder:

  • En hverdag med stor fleksibilitet og høj grad af frihed
  • En stilling, hvor du udvikler dig bredt og du har mulighed for faglig fordybelse
  • Et job, hvor du trækker på og løbende vedligeholder din kontakt med erhvervet
  • En varieret arbejdsdag med både undervisnings- og udviklingsopgaver
  • Et arbejdsmiljø, hvor vi støtter hinanden, udfordrer hinanden og griner sammen
Ansættelse

Stillingen er på fuldtid med start snarest muligt og senest 1. december 2023.

Du vil referere til uddannelsesleder Christine Cosmus Diedrichsen, og dit primære arbejdssted vil være i Seebladsgade i Odense.

Ansættelsen sker i henhold til relevant overenskomst samt Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

I praksis betyder det, at du bliver tilknyttet en vejleder og følger et kompetenceudviklingsprogram, hvor du i løbet af en 4-årig periode skal løse opgaver inden for såvel undervisning, forskning og udvikling. Kompetenceudviklingsforløbet afsluttes med en skriftlig opgave, der danner grundlag for, at du kan overgå til en stilling som lektor.

Særligt om ansættelse som lektor

Er du lektorbedømt efter stillingsstrukturer før 2013, kan du efter aftale vælge, at ansættelsen sker på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår efter stillingsstruktur fra 2003. Det kan blandt andet have indflydelse på størrelsen af dit lektortillæg samt muligheden for at kunne blive udpeget som medlem af lektorbedømmelsesudvalg.

Du kan også aftale fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur og efter reglerne i kapitel 5 i Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020. Bedømmelsen sker på grundlag af en kort lektoranmodning på 8 sider vedrørende kompetencer inden for forskning og udvikling. Anmodningen skal afleveres til UCL i forbindelse med ansættelsesprocessen. Bedømmelsen afgøres på 3 - 6 uger af et eksternt bedømmelsesudvalg nedsat af UCL. Ved evt. negativ bedømmelse kan ansættelsen ske efter tidligere stillingsstruktur eller som adjunkt med en afkortet adjunktperiode. UCL tilbyder vejledning i forbindelse med udarbejdelse af anmodningen.

Ansøgning

Send os din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse via ucl.dk senest 12. oktober 2023.

Vi holder 1. samtale 23. oktober og evt. 2. samtale 26. oktober.

Vi ser frem til at høre fra dig. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Seebladsgade 1
5000
Odense C
Praktisk information
Oprettet
19-09-2023
Udløber
12-10-2023
Kviknummer
331578349
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed