Gem annonce

Adjunkt/lektor til projektledelse på UC SYD

UC Syddanmark, Haderslev

Haderslev, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
UC Syddanmark, Haderslev
Lembckesvej 7
6100
Haderslev
Tlf
72662259
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
331416477
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at kompetenceudvikle til projektledelse? Har du viden om og erfaring med agil og hybrid projektledelse, SCRUM og metoder til projektledelse? Og kan du binde vores studerendes udfordringer fra praksis sammen med relevant teori og forståelser?
Så er det måske dig vi mangler som kollega og underviser til vores Diplomuddannelse i projektledelse.

UC SYDs Efter- og Videreuddannelse søger en ny kollega med undervisningserfaring til en fuldtidsstilling som adjunkt/lektor pr. 1. februar 2023. Vi søger en kollega, som vil være med til at videreudvikle vores Diplomuddannelse i projektledelse, og som har fokus rettet mod den praksis, vores studerende kommer fra.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde særligt med følgende opgaver:

Projektledelse, agil og hybrid projektledelse, SCRUM samt den tværgående værktøjskasse til projektledelse.
Tilrettelægge og gennemføre undervisning på Diplomuddannelsen i projektledelse og til dels på Diplomuddannelsen i ledelse.
Vejlede studerende samt give faglig feedback

Derudover vil dit arbejde også indebære konsulentopgaver og udviklingsaktiviteter.

Din profil
Vi forventer, at du som person er ambitiøs, engageret og samarbejdsorienteret, og at du har gode kommunikative evner, såvel mundtligt som skriftligt. Du trives med frihed og ansvar for egne indsatser og for fælles resultater og arbejder gerne innovativt i forhold til undervisning, designprocesser og konsulentopgaver.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har en uddannelse på kandidat- eller masterniveau
 • har viden om og erfaring med projektledelse samt erfaring som underviser
 • har lyst til at formidle og undervise både på vores fysiske og online uddannelser
 • innovativ og selvstændig tilgang i arbejdet med designprocesser og arbejder struktureret og systematisk
 • har lyst til at bidrage med din faglighed i den samlede undervisergruppe.
Om stillingen
Som underviser i Efter- og videreuddannelsen (EVU) bliver du en del et ambitiøst fagligt fællesskab med 25 engagerede undervisere med forskellige faglige baggrunde. Du kommer til at indgå i Området Ledelse og Projektledelse som bl.a. arbejder med Diplomuddannelsen i ledelse og Diplomuddannelsen i projektledelse samt kurser, konsulentstøttede udviklingsforløb mv.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø kendetegnet ved, at:

 • vi brænder for vores studerende og deres uddannelse
 • vi bidrager til forsknings- og udviklingsarbejde og anvender det i undervisningen
 • vi er en organisation med dygtige teoretikere og skarpe praktikere, der løfter i fællesskab
 • vi motiveres af spændende og varierede arbejdsopgaver
 • vi arbejder selvstændigt og i teams eller grupper
 • vi er nysgerrige på nye læringsformer og især de digitale.
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer pr. uge med tiltrædelse den 1. februar 2023 eller efter nærmere aftale.
Din primære arbejdsplads vil være på vores campus i Haderslev, men arbejdsstedet kan variere, da opgaver gennemføres både på UC SYDs øvrige matrikler samt i UC SYDs dækningsområde i Syd- og Sønderjylland. Vi forventer, at du har kørekort og har bil til rådighed.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Som underviser vil du blive ansat som adjunkt eller lektor, og din ansættelse vil være omfattet af bekendtgørelse om stillingsstruktur ved blandt andet professionshøjskoler.
Ved ansættelse som adjunkt er der krav om, at du indenfor fire år gennemgår en lektorkvalificering, og i den forbindelse skal der afvikles en større del af undervisningsforpligtelsen inden for områderne videreuddannelse og forskning/udvikling.
Hvis du er lektorbedømt efter 2003-stillingstrukturen eller tidligere, er det en mulighed at aftale lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen).
Hvis du allerede er ansat som lektor ved UC SYD, kan du rokere til stillingen, uanset hvilken bekendtgørelse du er bedømt efter.

Information
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til EVU-chef, Søren Boy Larsen på tlf. 7266 5679. Hvis du kan se dig selv i ovenstående, skal du sende os din ansøgning senest den 11. december 2022 kl. 23.59. Samtaler forventes afholdt den 15. december og den 20. december på Campus Kolding.

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Om os
UC SYD er den største uddannelsesinstitution i Sydjylland, og vi er én ud af Danmarks seks professionshøjskoler. Fra vest til øst og sydpå er vi til stede i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa med specialiserede, tværfaglige uddannelses- og forskningsmiljøer.
Vi uddanner fremtidens lærere, pædagoger, sygeplejersker, socialrådgivere og mange flere. Vi udbyder en lang række videreuddannelser og bedriver udvikling og forskning inden for pædagogik, sundhed og samfundsfag. For os handler det om at blive professionel med hoved, hånd og hjerte.
Vi er en vigtig videns institution, et samlingspunkt for landsdelen med omkring 6.500 studerende på grunduddannelserne, heraf 950 internationale, 5.000 på videreuddannelserne og 700 medarbejdere fordelt på fire campusser. Du kan læse mere om os på ucsyd.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
UC Syddanmark, Haderslev
Lembckesvej 7
6100
Haderslev
Tlf
72662259
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
11-12-2022
Kviknummer
331416477
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce