Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adjunkter/lektorer til undervisning og udvikling inden for ledelse

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Odense, Fyn

Indrykket
07-09-2023
Kontakt
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Seebladsgade 1
5000
Odense C
Praktisk information
Oprettet
07-09-2023
Udløber
29-09-2023
Kviknummer
331577700
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at gøre en forskel for ledere? Er du nysgerrig på ledelse i praksis, og god til at formidle ledelsesfaglighed? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Vi oplever vækst på vores lederuddannelser og øvrige aktiviteter inden for ledelsesudvikling. Denne udvikling har vi en ambition om at fortsætte. Så har du mod på at arbejde på kanten af praksis og teori inden for ledelse samt at have et ude-fra-og-ind fokus på livslang læring, så er vi på udkig efter dig.

Vi arbejder med en bred portefølje af opgave­ og kundetyper inden for lederuddannelse og ledelsesudvikling, og udbyder blandt andet lederuddannelserne Diplom i Ledelse og Akademiuddannelsen i Ledelse. Det giver os tæt kontakt til mange ledere og virksomheder - særligt på Fyn og i Trekantområdet.

Vi har i vores afdeling også uddannelser inden for HR og Offentlig forvaltning og administration.

Hvad kommer du til at lave?

Du kommer til at undervise i ledelsesfag på vores forskellige niveauer. Udover undervisning kommer du til at bidrage til forretningsudvikling og udvikling af både kompetencegivende uddannelser og kurser i samarbejde med både det private og offentlige område. Du har selvstændigt ansvar for at udvikle og tilrettelægge uddannelsernes og kursernes læringsaktiviteter.

Sammen med gode kolleger i Ledelse og Organisation kommer du også til at tilrettelægge længerevarende skræddersyede kompetenceudviklingsforløb, efter vores kunders ønsker og behov.

Din profil

Vi forventer, at du har stærke undervisningskompetencer indenfor for ledelse i offentlige organisationer. Vi oplever stor efterspørgsel med skoleledelse i folkeskolen. Har du viden om eller erfaring med det område, kan det være en fordel

Det er vigtigt, at du som underviser evner at tilpasse din undervisningsstil og -indhold til målgruppen, og kan stå både i det fysiske og det virtuelle undervisningsrum med faglig integritet og didaktiske kompetencer.

Du kommer med en stærk faglighed indenfor ledelse og ledelsesudvikling, der er funderet i både praksis og teori – gerne fra egne erfaringer med at være leder. Du er desuden en kompetent facilitator og mødeleder, og ikke mindst en relationskompetent teamplayer.

Din tilgang er forretningsorienteret, og du bidrager naturligt til samskabelse af løsninger med både kollegaer og samarbejdspartnere/kunder.

Flere uddannelsesbaggrunde kan være relevante. Dog skal det være på minimum master eller kandidatniveau, og gerne kombineret med relevant praksisviden.

Om os

Du bliver en del af en velfungerende afdeling med fagligt skarpe og kompetente kolleger. Vi er 13 konsulenter/uddannelsesfaglige medarbejdere og en række timelærere, som med humor, gensidig nysgerrighed og fælles refleksion er i konstant bevægelse, for at gøre en forskel for de mennesker vi underviser. Vi samarbejder i både faste teams og projektteams.

Som medarbejder hos os får du gode muligheder for at påvirke udviklingen af vores ledelsesuddannelser og -kurser sammen med stærke samarbejdspartnere. Vi har desuden tæt og godt samarbejde med vigtige aktører i såvel offentlige som private erhverv.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingerne er på fuldtid med start 1. december 2023.

Du vil referere til afdelingschef Kim Hass Rubin, og dit primære arbejdssted vil være i Seebladsgade i Odense. Arbejdsstedet kan variere, da vi også har opgaver på UCL's øvrige matrikler og hos virksomheder i Region Syddanmark.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Har du en anden uddannelse/baggrund, så ansættes der efter den pågældende overenskomst eller organisationsaftale.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

I praksis betyder det, at du bliver tilknyttet en vejleder og følger et kompetenceudviklingsprogram, hvor du i løbet af en 4-årig periode skal løse opgaver inden for såvel undervisning, forskning og udvikling. Kompetenceudviklingsforløbet afsluttes med en skriftlig opgave, der danner grundlag for, at du kan overgå til en stilling som lektor.

Ved ansættelse som lektor ser vi ser gerne, at du er lektorbedømt efter stillingsstrukturen fra 2013.

Er du lektorbedømt efter tidligere stillingsstrukturer, kan du efter aftale vælge, at ansættelsen sker på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår efter stillingsstruktur fra 2003, hvilket blandt andet kan have indflydelse på størrelsen af dit lektortillæg samt muligheden for at kunne blive udpeget som medlem af lektorbedømmelsesudvalg.

Du kan alternativt aftale fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur og efter reglerne i kapitel 5 i Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse m.m. Bedømmelsen sker på grundlag af en kort lektoranmodning på 8 sider vedrørende kompetencer inden for forskning og udvikling. Anmodningen skal afleveres til UCL i forbindelse med ansættelsesprocessen. Bedømmelsen afgøres på 3 - 6 uger af et eksternt bedømmelsesudvalg nedsat af UCL. Ved evt. negativ bedømmelse kan ansættelsen ske efter tidligere stillingsstruktur eller som adjunkt med en afkortet adjunktperiode. UCL tilbyder vejledning i forbindelse med udarbejdelse af anmodningen.

Ansøgning

Send os din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse via ucl.dk senest 29. september 2023.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Seebladsgade 1
5000
Odense C
Praktisk information
Oprettet
07-09-2023
Udløber
29-09-2023
Kviknummer
331577700
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Lektor
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed