Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Adfærdsfaglig kollega med interesse for beredskab og IT-sikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-09-2023
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
05-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331577414
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du viden om og erfaring med adfærdens betydning for it-sikkerhed og beredskab? Vil du bruge dine kompetencer til at sætte standarden for Danmarks samlede cyberresiliens? Hvis ja, så har vi stillingen til dig i Center for Cybersikkerhed.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Sektionen du bliver en del af, udarbejder Center for Cybersikkerheds nationale anbefalinger og vejledninger inden for cyber- og informationssikkerhed. Som følge af EU's direktiv for øget Netværks- og informationsikkerhed (NIS2) oplever sektionen for nationale standarder en stor forøgelse af opgaver.

Du vil indgå i et specialiseret team, der beskæftiger sig med at indtænke sikker adfærd i CFCS guidance på cyber- og informationssikkerhedsområdet. Du får mulighed for at arbejde i et tæt fagligt fællesskab, men også tværfagligt med sektionens øvrige teams, der er specialiserede indenfor teknologi og governance. Din opgave indbefatter desuden en stor berøringsflade med resten af Forsvarets Efterretningstjeneste samt sektoransvarlige myndigheder og kritisk infrastruktur-virksomheder.


Du vil sammen med dit team være med til at fremme sikker adfærd inden for cyber- og informationssikkerhed i Danmark
Mange cybersikkerhedshændelser opstår på baggrund af menneskelige fejl, og vi er i CFCS meget bevidste om, at øget cyberresiliens kun kan ske gennem en sammentænkning af teknologi og adfærd. Du vil sammen med dit team stå i spidsen for udviklingen af et nationalt koncept for sikker adfærd inden for cyber- og informationssikkerhed.

Du vil ligeledes, med din solide faglige viden, bidrage til udarbejdelsen af de kommende NIS2-krav, og ikke mindst de vejledninger og anbefalinger, der medfølger. Du vil med din praktiske erfaring inden for adfærd, beredskab og sikkerhed, og dit kendskab til den virkelighed, der eksisterer i de danske virksomheder og organisationer, medvirke til at NIS2 kravene kan omsættes til reel cybersikkerhed.

Vi lægger stor vægt på løbende uddannelse af vores medarbejdere, så der vil være gode muligheder for at dygtiggøre dig indenfor dit valgte felt eller videreuddanne dig, samtidig med, at der tages hensyn til privatlivet.

Du og din baggrund er vigtig
Du har muligvis en it-uddannelse og erfaring med adfærd og beredskab Måske du har en baggrund som sprogofficer, psykolog eller antropolog og har erfaring med beredskab og/eller it-sikkerhed? Alternativt har du enten en akademisk baggrund eller kommer fra Politi/Forsvar eller Beredskabsstyrelsen og har beskæftiget dig med adfærd og sikkerhed.
Kendskab til cyber-og informationssikkerhed er fordel men ikke et krav.
Det er vigtigt, at du kan omsætte både teoretisk viden og praktisk erfaring til forståelige og anvendelige skriftlige produkter.

Du kan måske genkende dig selv i flere af nedenstående udsagn?
• Har arbejdet med social engineering.
• Har arbejdet med beredskab og awareness kampagner.
• Har kendskab til PSYOPS.
• Har kendskab til og/eller forståelse for adfærdens betydning i beredskab og IT.
• Har kendskab til og/eller forståelse for fysisk sikkerhed.
• Har erfaring med sikkerhedsuddannelse.
• Har erfaring med metoder til adfærdsændringer.
• Har erfaring med at foretage bruger- og ekspertinterviews.
• Vil gøre en forskel for Danmarks sikkerhed.

Som person er du nysgerrig og nem at omgås. Du er faglig selvsikker og lægger vægt på høj kvalitet i dit arbejde, samtidig med at du er villig til at udvikle dig og er konsensusorienteret i dit arbejde med andre.
Du kan hurtigt sætte dig ind i nye områder, og har nemt ved at opsøge faglige eksperter og anskaffe viden.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed. Sammen arbejder vi for Danmarks sikkerhed, interesser og borgernes tryghed.

FE arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden. FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister, og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation. Vi har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle, er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

FE’s Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.


Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.
Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV profil via stillingsopslaget, senest den 24 september 2023.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 40 og stiler mod en ansættelse fra 1. januar 2023. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på fe-2853@fe-ddis.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores beretning ”INDBLIK”, hvor du bl.a. kan få oplysninger om FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige forhold.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
05-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331577414
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
IT-konsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed