Gem annonce

Account Executive

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2022
Kontakt
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
23-06-2022
Kviknummer
331159422
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Account executive
Sprog
Dansk Læse/ tale

Account Executive

Sælg mere end et produkt. Sælg en vision for en bedre verden.

Vores vision er at skabe en verden, hvor alle har lige muligheder for at få et meningsfyldt arbejdsliv uanset deres race, ethnicitet, alder, køn, religion, seksuelle orientering, disabilitet, økonomisk status eller andre forskelligartede baggrunde.

Innoflow er en SaaS scale-up, som hjælper virksomheder med at opnå mangfoldige, inkluderende og højt præsterende arbejdspladser ved at sikre casebaseret evaluering igennem hele employee life cycle. Innoflow gør det muligt for HR og Talent Acquisition at undgå bias, når de skal tiltrække, ansætte og udvikle talenter baseret på virksomhedens aktuelle forretningsudfordringer. På den måde hjælper vi organisationer med at opnå DE&I mål og med at finde det rette match for både dem selv og jobkandidaterne. Vi tror på, at det er én vej til at skabe den bedre verden, vi drømmer om - nemlig ved at minimere risikoen for bevidste og ubevidste fordomme, alt imens at alle de med rette kompetencer får chancen for at vise dem frem.

For at blive vores nye Account Executive vil vi bede dig om at indsende en anonymiseret caseansøgning. Ved at arbejde med casen kan du prøve kræfter med nogle af de opgaver og udfordringer, du vil blive stillet overfor i stillingen.

Hvad skal jeg lave?

Din kerneopgave vil være at kontakte nye, potentielle kunder. De potentielle kunder vil hovedsageligt være større, internationale virksomheder med tilstedeværelse i Danmark.

Du vil varetage hele salgsprocessen, idet du står for den indledende kontakt, hvor formålet er at få booket et møde, afdække behov, sammensætte det rigtige tilbud med afsæt heri - og ultimativt lukke ordren. Der vil være forventninger til, hvor mange møder og aftaler, du formår at lukke hver måned. Sammen med vores øvrige salgsteam er du dermed ansvarlig for, at vi når vores omsætningsmål. Det er også sammen med teamet, at I fastsætter jeres mål.

Du skal være klar på at blive ekspert på vores produkt og marked, hvilket vil gøre dig i stand til at forstå og løse vores kunders udfordringer.

Vi forestiller os, at du møder ind på arbejde med et positivt og vindende sind, som gør dig i stand til at lytte til og forstå kundernes behov. Du finder det motiverende at træde ind i en ekspert-rolle, hvor du rådgiver og løser udfordringer, samtidig med at du stræber efter at opnå resultater og konstant forbedring.

Det er ikke afgørende, om du har uddannelsesmæssige kvalifikationer, om du har x-antal års erfaring med SaaS salg, eller om du foretrækker havremælk i kaffen. Hvis du mener, at du har kompetencer til at lykkes i jobbet, vil vi opfordre dig til at søge.

Inden du hopper videre og tjekker casen, vil vi dog gerne fortælle en smule mere om os, og hvad du kan forvente.

Hvad du kan forvente

Dine nye kollegaer

Du kan forvente et team, som er dybt investeret i at sørge for, at alle ansatte trives og føler sig engageret på arbejdspladsen. Vi værdsætter forskelligheder og har løbende samtaler om hvordan vi sikrer, at alle oplever at have meningsfulde arbejdsopgaver.

I dag består Innoflow's team af 20+ kollegaer, fordelt på mange forskellige nationaliteter, hvoraf størstedelen sidder på vores kontor i København, tæt ved Christianshavn Station. Som Account Executive vil du have dagligdag på kontoret, dog med fleksibilitet til at arbejde hjemmefra og/eller uden for normale arbejdstider, hvis du ønsker det.

På kontoret spiser vi frokost sammen hver dag, nyder en god kop kaffe, tager et spil bordtennis i ny og næ og tager en sund fælles pause hver eftermiddag fra 13:50-14:00.

Nogle af vores kollegaer samt vores etableret tech-team arbejder remote, og sidder derfor ikke i København eller Danmark, men er altid inviteret til vores sommerfest og julefrokost.

Du vil arbejde tæt sammen med vores CCO og øvrige salgsteam, men samtidig opleve, at det kan blive nødvendigt at bidrage andre steder i organisationen, hvis du finder det meningsfyldt.

Alle er ansvarlige for hinandens trivsel. Derfor har vi også en Culture C-Suite, hvor alle har valgt, hvad deres særlige bidrag til Innoflow-kulturen skal være. F.eks. har vi en Chief Celebration Officer, der sørger for festlige indslag og en Chief Athletic Officer, der prøver at lokke os med til CrossFit om morgenen. Men bare rolig, hvis ikke du er sportstypen, kan du blive trøstet af vores Chief Drinks Officer. Vi er nysgerrige på at vide, hvad din C-titel skal være!

Det praktiske

  • Jobbet er en fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt.
  • Der er gratis frokost, frugt, snacks, samt te og kaffe.
  • Vores kontor har adresse på Bådsmandsstræde 19B, 1415 KBH K.
  • Du skal forvente at bruge ca. 60 minutter på at løse casen ekskl. research.
  • Du skal kunne snakke og skrive både dansk og engelsk på professionelt niveau.
Om rekrutteringsprocessen

Som annonceret, skal du løse en faglig, relevant case for at ansøge stillingen. Når du sender din ansøgning vil du få sendt et link hvor du kan tilgå casen.

Ansøgningsfristen er søndag d. 31/05 2022 klokken 23:59.

Alle ansøgere vil modtage feedback på deres ansøgning, som vil blive bedømt af vores CCO, Bo og vores øvrige salgsteam. Inviteres du videre i forløbet, vil vi bede dig om at tage en personlighedstest, TT-38. Derfra vil du have en samtale med Bo og vores People & Culture Coordinator, Mikkel.

For more information or questions please contact us at thea@innoflow.io

Perks and benefits

This job comes with several perks and benefits
Flexible working hours
Time is precious. Make it count. Morning person or night owl, this job is for you.

Free coffee / tea
Get your caffeine fix to get you started and keep you going.

Maternity / paternity leave
Kids are the future, go spend time with them.

Skill development
We want to take you from good to great.

Remote work allowed
You know how you perform best. Work from your couch, your favorite cafe or abroad when you feel like it.

Work life balance
Carve out time for your kids, friends and personal cider projects.

See all 15 benefits

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Lignende job

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Virksomhedsinformation
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
23-06-2022
Kviknummer
331159422
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Account executive
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce