Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-medarbejder til International Rådgivning

DANMARKS STATISTIK

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-10-2020
Kontakt
DANMARKS STATISTIK
Sejrøgade 11
2100
København Ø
Tlf
61464406
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
28-10-2020
Kviknummer
330386760
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

DST Consulting er Danmarks Statistiks kontor for nationale og internationale statistiske serviceopgaver. Vores vision er at levere efterspurgte tidssvarende statistik- og dataløsninger og rådgivning internationalt samt nationalt og derved understøtte værdiskabelsen i samfundet samt underbygge beslutninger, debat, forskning og værdiskabende forretning.

DST Consulting søger en projektleder med lyst til at beskæftige sig med international kapacitetsopbygning og samarbejde på statistikområdet i regi af Danmarks Statistiks Internationale Rådgivning.

Danmark Statistiks model for statistikproduktion er efterspurgt globalt. Vores viden om registerbaseret statistik, datadelingsløsninger, konjunkturstatistikker, erhvervsregistre og mange andre områder er noget, vores søsterorganisationer kan bruge i deres bestræbelser på at producere statistik. Som en del af den Internationale Rådgivning er du med til at sørge for at vores eksperter, der til daglig laver statistik i Danmark, bringes i spil på udvalgte og prioriterede rådgivningsopgaver.

Vores projekter finansieres primært af EU og af Udenrigsministeriets strategiske sektorsamarbejder, men også af Verdensbanken eller af statistikkontorerne selv. Lige nu har vi aktive projekter i Rusland, Marokko, Vietnam, Ghana og Georgien – et kommende projekt i Hviderusland samt aktiviteter i flere andre lande.

Vi kan tilbyde et job med en bred berøringsflade i Danmarks Statistik og til partnere i udlandet, hvor du vil få ansvar for at drive forskellige typer af projekter, samt for at understøtte en bred vifte af aktiviteter forbundet med vores internationale rådgivning.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team bestående af to erfarne projektledere og en økonomiskadministrativ medarbejder, der tilsammen driver rådgivningen.

Jobbeskrivelse
Arbejdsopgaver

  • ledelse af store og små projekter
  • udarbejdelse af tilbud til donorer og projektforslag
  • økonomistyring og projektopfølgning i forhold til DST og donorkrav
  • i samarbejde med kolleger i DST kommer du til at udvikle kommunikationsmaterialer omkring projekter og den international rådgivning på forskellige medier heriblandt de sociale
  • støtte til udsendte langtidsrådgivere i forbindelse med den daglige projektdrift
  • planlægning og forberedelse af studiebesøg i Danmark og andre lande
  • afholdelse af internationale seminarer/konferencer, herunder varetagelse af kontakt til deltagere og foredragsholdere, konferencesteder etc.
Du vil få ansvar for et eller flere projekter alt afhængigt af din baggrund. Derudover kan dit ansvarsområde ændre sig afhængig af den samlede projektportefølje, dine kompetencer og dine interesser.

Forventningerne til dig
Som person er du selvkørende, vedholdende og en stærk kommunikator. Du skaber hurtigt gode samarbejdsrelationer internt i Danmarks Statistik, i teamet og eksternt hos de internationale med samarbejdspartnere.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og det vægtes højt, at du har forståelse for national statistikproduktion eller digitalisering i staten – eller en interesse I at opnå den forståelse. Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

Derudover vil det være en fordel hvis du:

  • har erfaring med international projekt- eller programledelse fra Udenrigsministeriet, FN, EU eller fra konsulentbranchen
  • har erfaring med kapacitetsopbygning og twinning-aktiviteter
  • har erfaring med, og flair for advocacy samt skriftlig og mundtlig formidling, eller eventuelt erfaringen med storytelling
Løn og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter gældende overenskomst for akademikere i staten.

Der er tale om en stilling med potentielt stor rejseaktivitet og der skal påregnes en rejseaktivitet på ca. 2-3 måneder årligt – fordelt over mange rejser.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende chefkonsulent Dagmar Thomsen på telefon 3917 3475 eller per mail til dht@dst.dk eller til Kontorchef Mikael Skovbo på telefon 4131 7427.

Er du i besiddelse af de nævnte kvalifikationer, og har du lyst til at arbejde i DST Consulting? Så send os din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor. Samtaler holdes i uge 45.

Kort om Danmarks Statistik
Danmarks Statistik er den centrale myndighed for den danske statistik, placeret i Social- og Indenrigsministeriet. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundsforhold. Vi er cirka 550 ansatte og er en familievenlig arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Få et hurtigt overblik over Danmarks Statistik på www.dst.dk

Læs mere om vores arbejde her.

Se mere om strategi for indtægtsdækket virksomhed 2019-2022 her

Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us

Du kan følge os på LinkedIn

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
DANMARKS STATISTIK
Sejrøgade 11
2100
København Ø
Tlf
61464406
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
28-10-2020
Kviknummer
330386760
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed