Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AC-fuldmægtig til udbygning af indkøbsfunktion på IT-Universitetet

IT-Universitetet i København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-09-2019
Kontakt
IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Tlf
72185289
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
26-09-2019
Kviknummer
330093065
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Får du ting til at ske og brænder du for at løfte noget til det næste niveau, så er denne stilling noget for dig.

IT-Universitetet er i kontinuerlig vækst og som et led i dette er der brug for at optimere og løfte indkøbsfunktionen med denne nyoprettede stilling som indkøbsspecialist i Indkøbsteamet.

Den rette person til jobbet lykkes med sine mål via et konstruktivt samarbejde med de mange kolleger på universitetet, baseret på gode, transparente og strømlinede processer, samt en kompetent og tillidsvækkende understøttelse af de mange forskelligartede fagområder, som indkøbsfunktionen favner.

Afdelingen
Facility Management afdelingen er en servicefunktion på universitet som sætter en ære i at støtte op om kerneforretningen på alle vores aktiviteter i form af rådgivning og/eller praktisk assistance. Afdelingen har ansvar for mange forskelligartede opgaver, såsom event- og konferenceplanlægning, bygningsdrift, kantinedrift, varetagelse af Informationen, og selvfølgelig også indkøbsfunktionen.

Stillingen
Udbygningen af indkøbsfunktionen kræver strategisk såvel som operationel videreudvikling og professionalisering af hele indkøbsområdet i form af mere effektive indkøbsarbejdsgange, styrkede forhandlingskompetencer, efterspørgselsstyring, kontraktstyring og mere konsistent brug af indkøbsprocesser, samt opbyggelse af et indkøbssystem.

Indkøbsfunktionen skal være rammesættende og understøttende i forhold til ITUs videnskabelige og administrative medarbejdere samt den overordnede strategi med at samle indkøbene centralt.

Indkøbsfunktionen skal formå at samle al indkøb ved at tilbyde en service der gør det attraktivt at foretage indkøbene gennem indkøbsfunktionen, og dermed får Indkøbsfunktionen en vigtig rolle i forhold til at indgå i et tværgående indkøbssamarbejde på ITU.

Dine arbejdsopgaver:

 • Udvikling og optimering af rollebeskrivelser samt procesbeskrivelser for arbejdsgangene
 • Udvikling og strukturering af samarbejdet med eksisterende og nye leverandører
 • Videreudvikling og implementering af udbudsprocesser
 • Leverandørforhandling og indgåelse af rammeaftaler
 • Løbende overordnet opfølgning på ordrer og leverancer
 • Opbygning af indkøbssystem
 • Ledelsesrapportering
I dag varetages indkøb af én person i afdelingen, som sideordnet med dig, og I vil udgøre universitetets Indkøbsteam. Du refererer til afdelingsleder for Facility Management Malene Holm Smed.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse og er strategisk samt operationel stærk.

Du er god til at skabe relationer og er udadvendt. Du har overblik, en struktureret tilgang og gode evner metodisk og analytisk, og i stand til at håndtere flere samtidige projekter. Du er udviklingsorienteret og må gerne gå forrest med lyst og mod til at udfordre dine omgivelser.

Derudover forventer vi at du:

 • har omfattende erfaring med indkøb, forhandling, kontrakt- og leverandørstyring
 • har kommerciel og juridisk forståelse og indblik på området
 • mestrer at skabe struktur samt forbedre og udvikle eksisterende og nye processer
 • er initiativrig og arbejder både selvstændigt og inddragende ift. planlægning og prioritering af arbejdsopgaver.
 • har relationelle kompetencer der hjælper dig i tværgående samarbejde om at nå i mål med opgaverne på tværs af huset
 • behersker både dansk og engelsk på forhandlingsniveau, både skriftligt og mundtligt
IT-Universitetet tilbyder
ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og engagerede kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mel­lem Finansministeriet og AC. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019, eller snarest derefter.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte FM afdelingsleder Malene Holm Smed, mahs@itu.dk eller 72185010. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen kontaktes HR-konsulent Sara Toft, sato@itu.dk eller 72185130.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er fredag d. 27. september kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt ultimo september måned. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300
København S
Tlf
72185289
Praktisk information
Oprettet
20-09-2019
Udløber
26-09-2019
Kviknummer
330093065
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Akademisk medarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed