Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune, Teknik og Miljø, søger studentermedhjælper til vores indkøbsafdeling

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021
Kontakt
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Tlf
41873737
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
21-09-2021
Kviknummer
330828471
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at bistå en indkøbsafdeling med høj faglighed og mange forskelligartede opgaver indenfor et krydsfelt af økonomi og jura, så har vi studiejobbet til dig.

Om jobbet:
Vi søger en studentermedhjælper til vores indkøbsafdeling i Teknik og Miljø i Aarhus Kommune. Jobbet består primært i at assistere afdelingens udbudsansvarlige indkøbere i alle led og processer i forbindelse med udbud og indkøb. Opgaverne er primært af juridisk og økonomisk art.
 Du skal have lyst til praktisk at arbejde med udbudsreglerne og dataanalyse. Dit arbejdsområde vil være af forholdsmæssig rutinepræget karakter og relaterer sig til EU-udbud, licitationer og tilbudsindhentninger. Opgavetyperne spænder bredt, og består blandt andet i informationsindsamling, talbehandling/dataanalyse, registrering, indberetning, journalisering, analysearbejde, aftaleforlængelser. tekstformulering, kommunikation med andre afdelinger og leverandører på mail. mm, samt øvrige forefaldende opgaver i en indkøbsafdeling.

Din profil:
Du er stud.HA.jur., stud.jur. eller under anden relevant uddannelse, og har som minimum gennemført 1 år på dit studie.

Du er ambitiøs, engageret og indstillet på arbejdsdage med mange bolde i luften. Endvidere forventer vi, at du behersker dansk (og gerne engelsk) på højt niveau både skriftligt og mundtligt. Det er en fordel at du har færdigheder indenfor brugen af Excel, og analyse af data heri. Det vil ligeledes være en fordel at du har interesse for Udbudsretten.

Jobbets studierelevans:Stillingen vil bibringe praktiske erfaringer med udbudsloven og tilbudsloven, herunder bl.a. indsigt i hvordan udbud af forskellige typer af varer/tjenesteydelser/bygge- og anlægsopgaver i praksis gennemføres. Derudover vil det bibringe indsigt i hvad det vil sige at være ansat i en politisk styret organisation.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 10.
Vi forventer, at du kan arbejde ca. 10 timer om ugen med gensidig fleksibilitet tilrettelagt således, at det vil kunne kombineres med dit studie. Eksempelvis på to af ugens dage. Ansættelse snarest muligt.
 
Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder, Stine Møller Gormsen på telefon 61923553.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: 21. september 2021.
 Der afholdes løbende ansættelsessamtaler. 

Om os
Du bliver en del af en dynamisk afdeling, hvor dagene sjældent ligner hinanden.

Indkøbsafdelingen består at tre medarbejdere, som alle arbejder specialiseret med udbud og indkøb, og som alle sætter pris på en meget uformel og let omgangstone. Vi rådgiver og bistår om udbud og indkøb ud i alle afdelinger i Teknik og Miljø.

Organisatorisk hører vi hjemme i Økonomi og Indkøb under Fællesadministrationen. Vi har til huse i Teknik og Miljøs nye moderne kontordomicil på Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Læs mere på https://aarhus.dk/om-kommunen/teknik-og-miljoe/
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220
Brabrand
Tlf
41873737
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
21-09-2021
Kviknummer
330828471
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed