Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien, Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd, søger psykolog til tidsbegrænset stilling i Ambulatorium for unge med skizofreni (OPUS).

Region Nordjylland

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
24-05-2023
Kontakt
Region Nordjylland
Brandevej 5
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
07-06-2023
Kviknummer
331569931
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

8 måneders barselsvikariat til psykolog i OPUS (Ambulatorium for Unge med Skizofreni)

OPUS er et specialiseret ambulatorium i Afdelingen for Psykoser ved Aalborg Universitetshospital, der tilbyder 2-årige ambulante behandlingstilbud til unge voksne med nydiagnosticeret skizofreni. OPUS-Nordjylland har ca. 100-120 patienter tilknyttet.

Vi arbejder efter OPUS-modellen, hvilket bl.a. betyder, at vi arbejder assertivt og helhedsorienteret, at vi er tværfagligt funderede og arbejder efter en kognitiv adfærdsterapeutisk ramme. Alle patienter får tilknyttet en primærbehandler, der er den gennemgående kontakt under OPUS-forløbet. Tilbuddet indeholder også lægelig opfølgning, og vi lægger vægt på samarbejde med pårørende og netværk og udbyder forskellige gruppetilbud. Vi sigter i vores behandling på at støtte de unge i at opnå en meningsfuld hverdag med god livskvalitet og at mindske symptomerne på skizofreni. Det er vores håb at nå derhen, hvor psykisk lidelse ikke bliver en hindring, men et af udgangspunkterne, som den unge har med sig. Recovery tanken er vigtig i vores tilbud, og det kalder på, at vi har varierede behandlingselementer og faggrupper at trække på. Personalet består af læger, sygeplejersker, psykologer, ergoterapeuter og lægesekretærer, og vi inddrager også andre fagpersoner fra psykiatrien.

Om jobbet

Vores nye psykolog vil have primærbehandler-opgaver som sit hovedfokus, men derudover vil der også i mindre grad være udredningsopgaver, fx kognitive undersøgelser og forsamtaler samt gruppetilbud (alle primærbehandlere varetager gruppetilbud, hvor der er to behandlere i alle grupper).  
 
Vi er også et ambulatorium, der er aktivt indenfor forskningsområdet. Aktuelt medvirker vi i flere randomiserede kontrollerede forsøg, hvor psykologer varetager assessment, psykoterapi eller kognitiv udredning. Det forventes, at alle ansatte bakker op om forskningsprojekterne i psykoseområdet. Du kan læse om igangværende projekter i Forskningsprogram for Psykoser her:
https://psykiatri.rn.dk/for-sundhedsfaglige/psykiatrisk-forskning/forskningsprogrammer/forskningsprogram-for-psykoser

Arbejdsopgaver som psykolog i OPUS er: 

 • Varetagelse af ambulante behandlingsforløb som primærbehandler for ca. 12 patienter (herunder ugentligt samtaler, hjemmebesøg, inddragelse og samarbejde med pårørende og primærsektor)
 • Gruppeforløb (f.eks. psykoedukation eller flerfamiliegruppe)
 • Udredningsopgaver, f.eks. forvisitation og udredning af kognition og socialkognition.


Om dig
 • Viser fagligt engagement og gerne har erfaring med behandling og opfølgning af patienter med psykose
 • Har gode eksekutive funktioner
 • Indgår i arbejdet med interesse, nærvær og respekt for vores målgruppe
 • Er fleksibel i opgaveløsning med øje for det enkelte menneske
 • Kan arbejde selvstændigt og trives med alene-arbejde, men samtidig bruge kollegaer til støtte og sparring, dele svære situationer og usikkerhed og selv byde ind med viden og erfaring.  
 • Kan skabe og vedligeholde en god behandlingsalicance.
 • Kørekort er nødvendigt pga. udekørende funktion.

 Vi tilbyder:
 • Intensivt og specialiseret arbejde i tværfagligt team for unge voksne med skizofreni
 • Supervision, både tværfagligt og monofagligt
 • Kompetenceudvikling
 • Mulighed for at medvirke i forskning
 • Fagligt engagerede kollegaer og et godt arbejdsmiljø
 • Tilknytning til den samlede psykologgruppe i Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd.

Om os

Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Endvidere er det Psykiatriens vision at sikre høj kvalitet i løsningen af psykiatriens opgaver til gavn for patienter, brugere og pårørende. Uddannelse af studerende og elever er en af Psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.

Psykiatrien i Region Nordjylland er organiseret i disse områder:
 • Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd
 • Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling
 • Retspsykiatrisk Afdeling
 • Almenpsykiatrisk Afdeling, Nord
 • Ældrepsykiatrisk Afdeling
Psykose-lidelser, inklusive OPUS, hører under Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd og har adresse på Brandevej 5 i Aalborg Øst.

Vil du vide mere?

Har ovenstående vakt din interesse, eller ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte ambulatorieleder, specialpsykolog Ditte Lammers Vernal, på e-mail dhl@rn.dk eller telefon 22 72 69 69.
Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Nordjylland på hjemmesiden www.psykiatri.rn.dk.

 
Det praktiske:

Ansættelsessamtaler:  Mandag d. 12. juni 2023 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Brandevej 5
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
24-05-2023
Udløber
07-06-2023
Kviknummer
331569931
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed