Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Tekniske Gymnasium søger gymnasielærer til teknologi, design og teknikfag

TECHCOLLEGE

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1
9000
Aalborg
Tlf
72501000
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
27-02-2020
Kviknummer
330177598
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Gymnasielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en gymnasielærer til teknologi, design og teknikfaget byggeri & energi. Stillingen er på 37 timer om ugen med primær undervisning på HTX-uddannelsen.

Vi lægger vægt på, at du interesserer dig for flerfagligt samarbejde i teams, projektorganiseret undervisning og pædagogisk udvikling, og at du vil være med til skabe et spændende og udfordrende fagligt miljø for vores cirka 850 HTX-elever og 200 EUX-elever.

Jobprofil
Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • at undervise i to eller flere fag på en sådan måde, at der tages højde for elevens selvstændighed og personlige udvikling.
  • at planlægge og forberede undervisning i et tæt teamsamarbejde med gymnasiets øvrige undervisere.

Personprofil
Du har en uddannelse som cand.polyt. med minimum 2 års relevant erhvervserfaring inden for industrielt design, arkitektur og/eller byudvikling.

Herudover forventer vi, at du:

  • er god til at skabe tillid og kontakt til unge mennesker.
  • har en naturlig autoritet og har let ved at sætte rammer for det faglige samvær med eleverne.
  • har lyst til at samarbejde med kollegerne i en moderne, projektorienteret undervisningsinstitution, der organiserer undervisningen i teams.
  • har nogle års relevant erhvervserfaring og gerne PG/pædagogikum.
  • er en erfaren it-bruger med daglig brug af Microsoft Office 365.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig en attraktiv stilling i et inspirerende, fagligt miljø med professionelle faggrupper, hvor vi er i front, hvad angår pædagogiske/didaktiske undervisningsmetoder. Du vil blive udfordret på din faglighed og menneskelighed, og du vil få gode muligheder for at udvikle faglige højniveaukompetencer via undervisning i A-niveau-fag. Vi prioriterer mange ressourcer på løbende at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger. Du bliver en del af en gymnasielærergruppe, der har fokus på elevens læring og trivsel, og hvor samværet med eleverne er drivkraften for dig til at skabe et inspirerende og igangsættende læringsmiljø i samarbejde med gymnasiets øvrige cirka 90 medarbejdere.

Ansættelse
Stillingen er midlertidig frem til 30. juni 2020 med mulighed for efterfølgende fastansættelse. Løn, pension og ansættelsesforhold følger overenskomsten mellem Finansministeriet og Akademikere i staten (AC) med en pensionsordning på 17,1%. Forud for ansættelsen indhentes børneattest.

En beskrivelse af HTX-uddannelsen, EUX-uddannelsen og deres fagrækker samt krav til faglig kompetence kan læses på Ministeriet for Børn og Undervisnings hjemmeside www.uvm.dk.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat den 1. marts 2020 eller hurtigst muligt derefter.
Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicerektor Gitte Rye Larsen på telefon 2526 6892 eller uddannelsesdirektør Rikke Palmgren på telefon 2526 6890.

Ansøgning
Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på linket nederst i stillingsopslaget, hvor du vedhæfter din ansøgning, CV samt eksamensbevis senest torsdag den 27. februar 2020 kl. 12.00.
http://www.aatg.dk/kontakt/ledige-stillinger/

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Aalborg Tekniske Gymnasium

www.aatg.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1
9000
Aalborg
Tlf
72501000
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
27-02-2020
Kviknummer
330177598
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Stillingsbetegnelse
Gymnasielærer
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed