Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Kommune, Klima og Miljø søger en juridisk studentermedhjælper

KM Sekretariat og Stab

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
24-01-2023
Kontakt
KM Sekretariat og Stab
Stigsborg Brygge 5
9400
Nørresundby
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
27-01-2023
Kviknummer
331474491
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Aalborg Kommune, Klima og Miljø søger en studentermedhjælper med tiltrædelse pr. 1. februar 2023 eller efter aftale.
Som studentermedhjælper hos Klima og Miljø får du en spændende stilling som en del af Juridisk Team, der på nuværende tidspunkt består af tre jurister. 


Lidt om os
Klima og Miljø er ansvarlig for en tværgående politik, der fremmer og understøtter grøn omstilling i alle syv forvaltninger. Politiken tager afsæt i kommunens verdensmålsstrategi og en række konkrete klimaplaner.

Klima og Miljø er én af de syv forvaltninger i Aalborg Kommune. Vi arbejder med bæredygtig udvikling, miljøbeskyttelse og affaldshåndtering, herunder fører vi miljøtilsyn med virksomheder og landbrug, planlægger forsyning af varme og vand samt afledning af spildevand. Forvaltningen står også for administration og vedligeholdelse af kommunens bygninger samt planlægning af kollektiv trafik og visiteret kørsel af borgere. Fælles for alle opgaverne er, at vi vil skabe tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer.


Arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper hos Klima og Miljø arbejder du tæt sammen med forvaltningens øvrige jurister og får opgaver indenfor en bred vifte af juraen.
Særligt kan nævnes:

  • Opgaver på GDPR-området, herunder brugerautorisationskontroller og behandling af indsigtsanmodninger
  • Håndtering af aktindsigtsanmodninger
  • Diverse researchopgaver indenfor bl.a. forvaltningens kerneområder forvaltningsret og miljøret
  • Andre ad hoc-opgaver, herunder indførelse af forvaltningens kontrakter i vores kontraktstyringssystem og generel journalisering.
Vi er en spændende, travl og uforudsigelig arbejdsplads, og dine opgaver vil afspejle dette. 


Lidt om dig
Du går på minimum 2. år af din bacheloruddannelse i jura eller erhvervsjura.

Du brænder for juraen og kan levere en indsats baseret på service, samarbejdsvillighed og faglighed. Du har lyst til at lære juraen i en politisk styret organisation og til at sætte dig ind i og formidle komplekse problemstillinger og løsninger. Det skal du gøre på en letforståelig måde, som passer til de mange samarbejdsrelationer, du får i Klima og Miljø.


Vi tilbyder
Din stilling er forankret i Ledelsessekretariatet. Vi er en rummelig, kompetent og ansvarsfuld afdeling. Ambitionerne er høje, og vi brænder for at skabe en kommune i grøn omstilling. Vi er dedikerede, ambitiøse og samarbejdsorienterede. Samtidig vægter vi arbejdsklimaet højt med gode sociale relationer, humor og fællesskab.

Sekretariat og Stab har 13 medarbejdere. Du refererer til forvaltningens to jurister, mens din nærmeste leder er administrationschefen.

Løn- og ansættelsesvilkår bliver fastsat med udgangspunkt i gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling med en arbejdstid på 8 timer om ugen, eventuelt med mulighed for flere timer. Vi tilbyder en fleksibel stilling, hvor vi også tager hensyn til din eksamenslæsning. 

Ansøgningsfristen er 27. januar 2023. Tiltrædelse sker 1. februar eller snarest derefter. 

Kontakt jurist Carina Drivsholm ved spørgsmål til stillingen på telefon 2520 0990.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=00bde32d)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KM Sekretariat og Stab
Stigsborg Brygge 5
9400
Nørresundby
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
27-01-2023
Kviknummer
331474491
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed