Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aalborg Forsyning søger teamleder til Økonomi

Økonomi, AFS

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
14-03-2019
Kontakt
Økonomi, AFS
Stigsborg Brygge 5
9400
Nørresundby
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
31-03-2019
Kviknummer
329978221
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Aalborg Forsyning søger teamleder til Økonomi
Brænder du for økonomi og teamledelse? Så er det måske dig, vi leder efter!


Økonomifunktionen har en stærk faglighed på både forsyningsområdet og det kommunaløkonomiske område, og du vil som teamleder blive en del af økonomistyringen i en af landets største multiforsyninger.
 
Jobbet
Din primære opgave ligger i den daglige ledelse og koordinering af teamets opgaver. Det er vigtigt, at du er til stede og synlig i hverdagen og har lyst til at coache og udvikle de medarbejdere, du bliver leder for. Du har altid fingeren på pulsen og overblik over de arbejdsopgaver og udfordringer, dine medarbejdere har. Du formår at få medarbejderne involveret og engageret, samtidig med at teamet bidrager til sikker og effektiv drift for hele økonomifunktionen.
I samarbejde med medarbejdere, lederkolleger og andre dele af Aalborg Forsyning kommer du til at arbejde med at videreudvikle vores opgaveløsning, drive forbedringer af processer og procedurer og sikre det stærke fokus på de økonomiske opgaver.
Økonomifunktionen består af 17 kompetente medarbejdere fordelt på tre teams, som varetager økonomiske opgaver for selskaberne i Aalborg Forsyning samt de skattefinansierede områder og brugerfinansierede virksomheder i Aalborg Kommune, Miljø- og Energiforvaltningen. Dit team har ansvaret for selskaberne i Aalborg Forsyning.
Med reference til økonomichefen bliver du som teamleder bl.a. ansvarlig for:

  • Klargøring af rapportering til bestyrelsen, ledelsen og selskaberne i Aalborg Forsyning med hensyn til månedsrapporter, kvartals- og årsrapporter, budgetter og budgetrevisioner m.v.
  • Bidrage til strategiprocessen, med kalkulation af f.eks. økonomiske mål, scenarieberegninger, risiko m.v.
  • Overordnede økonomiske scenarieberegninger for selskaberne.
  • Analyse og bidrag til at opsætte økonomiske mål for selskaberne.
  • Ledelse og udvikling af teamets 8 medarbejdere.
  • Udvikling af økonomifunktionen i samarbejde med den øvrige ledergruppe.

Hvem er du
Du har en videregående uddannelse indenfor økonomistyring, regnskabsvæsen eller revision, f.eks. HA, HD, cand.merc.aud., cand.merc., cand.oecon. eller tilsvarende samt erfaring fra lignende stilling med udgangspunkt i driftsøkonomi. Du har erfaring med afrapportering af økonomi i driftsselskaber og koncernfunktioner, og gerne erfaring med team-/projektledelse.
Du indgår i økonomifunktionens ledergruppe, hvor der også vil være plads til ledelsessparring og videndeling. Dine ledelsesredskaber, -erfaring og udadvendte profil gør dig til en involverende teamleder, og du er god til at indgå i samarbejder på tværs af Aalborg Forsyning. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har en lederuddannelse på diplomniveau eller tilsvarende. Vi arbejder struktureret med ledelsesudvikling med afsæt i Leadership Pipeline.
 
Vi forventer af dig, at du som person er tillidsskabende, ærlig, omgængelig og ansvarlig. Du vil få en travl og alsidig arbejdsdag fuld af udfordringer i et åbent miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

Vi forestiller os, at du har interesse for – og gerne kendskab til – økonomi inden for forsyningsområdet.

Vi tilbyder
En spændende, udviklende, men også krævende stilling. Du bliver en del af en ambitiøs, udviklings-orienteret og fremsynet multiforsyningskoncern.
Økonomifunktionen er præget af højt engagement og godt humør og du vil indgå i et travlt og velfungerende hold med gode kollegaer. Vi tilbyder en stilling med stor selvstændighed og gode mulighed for faglig og personlig udvikling og en varieret hverdag i en kompleks organisation med masser af teknisk og faglig ekspertise og potentiale.
Vi arbejder med en høj grad af social kapital. Trivsel og arbejdsglæde er fundamentale arbejdsvilkår, ligesom vi lægger vægt på, at vores ydelser leveres med høj kvalitet og faglighed samt med fokus på produktivitet og medarbejder- og kundetilfredshed.
 
Aalborg Forsyning
Aalborg Forsyning er en multiforsyningskoncern, og du kan læse mere om vores aktiviteter her: Aalborg Forsyning. Grøn omstilling er et helt centralt omdrejningspunkt for Aalborg Forsynings aktiviteter, i tæt samarbejde med Miljø- og Energiforvaltningen. Vi brænder for at forsyne vores kunder med grøn og bæredygtig varme, gas, køling, vand, kloak og renovation.
 
Aalborg Kommune
Aalborg Kommune er ejer af Aalborg Forsyning. Miljø- og Energiforvaltningen er en forvaltning i Aalborg Kommune og en del af vores samlede organisation. Du kan læse om Aalborg Kommune og Miljø- og Energiforvaltningen her: Aalborg Kommune.
 
Løn og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst (KL). Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for efteruddannelse, fri telefon, fitness- og kantineordning. Ansættelsessted er Aalborg Service A/S.
 
Ansøgning og spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vicedirektør Nils Ove, Aalborg Service A/S, telefon 2519 9410. Ansøgningsfrist er søndag den 31. marts, og der holdes ansættelsessamtaler torsdag den 11. april. Jobstart er mandag den 3. juni 2019, og stillingen er fuld tid og aflønning sker efter gældende overenskomst.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen Send ansøgning og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=0ccd277b)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Økonomi, AFS
Stigsborg Brygge 5
9400
Nørresundby
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
31-03-2019
Kviknummer
329978221
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed