Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AaK Bygninger søger en jurist

Aak Bygninger

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
27-01-2023
Kontakt
Aak Bygninger
Danmarksgade 19, 1
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
15-02-2023
Kviknummer
331478794
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være en del af en stærk bygherreorganisation i Aalborg Kommune, som forvalter landets tredje største kommunale ejendomsporteføjle? Er du dygtig til at skabe relationer til dine interne og eksterne samarbejdspartnere? Kan du bistå med kvalitetsrådgivning inden for erhvervslejeloven samt udbuds- og entrepriseretlige problemstillinger? 

Aalborg er i en positiv demografiudvikling, hvor der bl.a. bygges meget, og der er ofte kort vej fra tanke til handling. Den fysiske planlægning bruges strategisk og visionært for at styrke Kommunens positive udvikling af bæredygtige byer. 

Vi har forrygende travlt og søger en ny inspirerende kollega, der har lyst til at arbejde på en spændende og udviklende arbejdsplads. 


Hvem er vi? 
AaK Bygninger er en fælles kommunal kontraktstyret virksomhed (resultatcenter) og har i dag ca. 30 medarbejdere. Afdelingen servicerer Aalborg Kommunes forvaltninger indenfor hele den kommunale ejendomsporteføjle, således områderne: ejendomsstrategi, planlægning og budgettering, bygherrerådgivning, energirådgivning, bygningsvedligeholdelse, projektudvikling, analyser, ejendomsadministration, intern og ekstern kontraktstyring, økonomistyring og andre administrative funktioner m.m. 


Om stillingen: 
Vi lægger vægt på at uddelegere ansvar og give faglige udviklingsmuligheder for den enkelte medarbejder. Vi gennemfører vores projekter i et kreativt og tværgående samarbejde mellem kommunens mange faggrupper og eksterne samarbejdspartnere. I AaK Bygninger arbejder vi team- og projektorienteret og sætter i fællesskab holdet til opgaven, men vi mangler en intern jurist til de daglige juridiske opgaver, herunder: 

 • Udbud af forskelligartede rådgivnings- og entrepriseydelser, f.eks. projekt- og totalentreprisekonkurrencer og rammeaftaler, med udarbejdelse af udbudsstrategier, udbudsvilkår, kontrakter mv.  
 • Udarbejdelse og løbende opdatering af standardparadigmer (fraseredaktør). Med ekstern juridisk bistand har vi fået udarbejdet standard kontrakt paradigmer for vores rådgiver og entreprise aftaler efter AB18.
 • Kontraktstyring – håndtering af krav fra entreprenører/rådgivere, facilitere/gennemføre forhandlinger mv. 
 • Udarbejdelse og løbende opdatering af paradigme til interne og eksterne lejekontrakter, herunder opstart og opbygning af aktiv kontraktstyring.
 • Generel faglig sparring med, og rådgivning af, de øvrige kolleger, samt sikring af vidensdeling ift. udbudsret, entrepriseret og teknisk rådgivning, f.eks. gennem intern undervisning. 
 • Tinglysning
 • Håndtering af aktindsigter, GDPR-relaterede og miljømæssige forhold mv.
 • Håndtering af tvister

Vi forestiller os, at du har en juridisk interesse inden for ejendomsbranchen og særligt offentlige bygninger, er stærk i skrift og tale, herunder formulering af beslutningsoplæg og indstillinger til politisk niveau og er uddannet jurist (cand.jur eller cand.merc.jur.). Erfaring fra en offentlig bygherre, rådgivervirksomhed, entreprenør ol. er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er interesse og evnen til at sætte sig ind i området.
Organisatorisk vil du blive placeret i Aak Bygninger, men der vil også være mulighed for opgaver i forvaltningens ledelsessekretariat. Din fysiske placering vil derfor kunne variere mellem disse to kontorer.


Vi tilbyder: 
 • En uformel kultur, hvor det vægtes højt, at de personlige og faglige sider fungerer i godt samspil  
 • Et selvstændigt job med vægt på god selv- og medledelse 
 • En virksomhed, der har fokus på udvikling og som altid er åben for nye idéer 
 • Et livligt arbejdsmiljø med dygtige, engagerede kollegaer 
 • Fagligt fællesskab med øvrige jurister i klima og Miljø

Løn og ansættelsesvilkår 
Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst mellem KL og din faglige organisation. Alle medarbejdere har flextid og stillingen indebærer gennemsnitlig 37 timer ugentligt.
Der er tale om en fast stilling.


Tiltrædelse 
Hurtigst muligt

Vi glæder os til at byde dig velkommen: 
 • På en spændende, professionel arbejdsplads i et travlt, men uhøjtideligt miljø, hvor vi sætter humør og trivsel i højsædet 
 • Til spændende og afvekslende opgaver i en afdeling med dygtige, humørfyldte kollegaer med fokus på kvalitetsløsninger, respekt for faggrupper og et godt og positivt arbejdsmiljø 

AaK Bygninger er organisatorisk placeret under Klima og Miljø i Aalborg Kommune og har adresse i Danmarksgade 19, 1. sal, 9000 Aalborg. Vi ser dog frem til, at vi skal samles med den øvrige del af forvaltningen, hvilket betyder at vi i indeværende år flytter adresse til Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. 


Yderligere oplysninger: 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Bygningschef Peter Munk på telefon 99314061 / 25204061. Vi glæder os til at høre fra dig! 


Ansøgningsfrist 
Send din ansøgning med relevante bilag via nedenstående link.
Ansøgningsfrist er 15. februar 2023. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 9.  


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=64e7d218)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aak Bygninger
Danmarksgade 19, 1
9000
Aalborg
Praktisk information
Oprettet
27-01-2023
Udløber
15-02-2023
Kviknummer
331478794
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed