Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

49596 - Værkfører med branchekendskab omkring landbrugsmaskiner.

HR-INDUSTRIES A/S

Syddjurs, Østjylland

Indrykket
13-07-2020
Kontakt
HR-INDUSTRIES A/S
Bøsbrovej 3A
8210
Aarhus V
Tlf
86423540
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
330305705
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Teknisk Chef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

HR-Industries søger for Midtdjurs Traktorlager en erfaren og dygtig værkfører til landbrugsmaskinværkstedet, der ud over traktorer og redskaber også servicerer have- og park-maskiner.

Virksomheden har travlt og der er fuld fart på. Den nye værkfører skal derfor kunne mestre en hverdag - og trives i den - hvor der er fart over feltet, mange bolde i luften og fokus på at sikre den gode kundeoplevelse, samtidigt med, at der udvises ro og tid til at tale med den enkelte kunde.

Midtdjurs Traktorlager har i mere end 50 år været en aktiv partner på det professionelle maskinområde, først indenfor salg, service- og reparationer på landbrugsmaskin-området, primært traktorer og for godt 20 år siden blev forretningsområdet udvidet til også at omfatte have- og parkmaskiner - med samtidigt salg til private, ligesom der er også salg til private fra butikken af de professionelle produkter, maskiner, reservedele, tilbehør, beklædning og artikler i øvrigt.

Virksomheden lægger vægt på at være en stærk og lokal forankret partner på området og har fokus på at kunne yde høj service og udføre reparationer både på værkstedet og hjemme hos den enkelte kunde, ligesom butikkens sortiment skal dække dét, der efterspørges. Virksomheden arbejder aktivt på at være et godt sted at arbejde, har en god personalepolitik og derfor en trofast medarbejderstab på 25 medarbejdere, hvoraf flere har været ansat i mange år og en del endda er udlært i virksomheden. Virksomheden har travlt, og søger nye dygtige og engagerede kollegaer, der ønsker at være en del af succesen.

Midtdjurs Traktorlager søger en ny værkfører, da den nuværende - efter mange år i virksomheden og jobbet - vil trappe ned og måske fortsat være tilknyttet virksomheden i en mindre fremtrædende rolle. Den nye værkfører vil derfor i starten kunne få god praktisk hjælp fra erfarne kræfter. Virksomheden har gode erfaringer med mangeårige samarbejder og ønsker en værkfører, der ser sig selv i jobbet i en længere årrække.

Virksomheden ønsker en værkfører, der værkfører-erfaring, da jobbet indebærer ledelse af pt. 9 erfarne medarbejdere. Det primære fokus i jobbet vil være på området med traktorer og landbrugsmaskiner, men den ideelle kandidat har også har erfaring med have- park-maskinområdet.

Det forventes, at den nye værkfører samtidigt naturligt taler med - og interesserer sig for - den eksterne kundegruppe, taler naturligt og gerne med kundegruppen og gennem dialogen skaber gode langvarige relationer med mersalg og stor kundetilfredshed til følge.

Den nye værkfører skal lede, administrere, koordinere og optimere – og forventes ikke at skulle skrue i motorerne.

Har du spørgsmål til jobbet ønsker Midtdjurs Traktorlager, at du kontakter HR-konsulent Lars ved HR-Industries på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Du søger jobbet ved at oprette dig i vores database, hvor du kan vedhæfte dit CV og ansøgning til din profil. Skriv lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette netop til dette job. Vi regner med, at dit CV indeholder oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Opret dig via linket her: http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 49596.

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Tryk første gang på "Ansøger"-knappen.

Har du tidligere været ansat hos os, eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med et tryk på "Vikarweb"-knappen og bruge dit brugernummer og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter kan du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes det ønskede stillingsnummer. Lettere kan det ikke være. Har du ikke et - eller har glemt dit - brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et nyt.

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vi agerer indenfor industrien og vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
HR-INDUSTRIES A/S
Bøsbrovej 3A
8210
Aarhus V
Tlf
86423540
Praktisk information
Oprettet
13-07-2020
Udløber
10-08-2020
Kviknummer
330305705
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse, Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Teknisk Chef
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Håndværk & service), Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Bygge og anlæg), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed