Gem annonce

2 Psykologstillinger til Ambulatrium for Angst og Personlighedspsykiatri i Brønderslev

Region Nordjylland

Brønderslev, Nordjylland

Indrykket
15-09-2020
Kontakt
Region Nordjylland
Hjørringvej 180
9700
Brønderslev
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
330360161
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale


To fuldtidsstillinger som klinisk psykolog ved Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri fra 01.12.2020 eller snarest derefter.

Funktionerne er knyttet til Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri, der er et specialiseret psykoterapeutisk behandlingstilbud til patienter med angst- og tvangslidelser og personlighedsforstyrrelser. Ambulatoriet er delt op i to team, og stillingerne er knyttet til Team for Personlighedsforstyrrelser.

Behandlingen består primært af psykoterapi, både gruppe- og individuel inden for en mentaliserings baseret behandlingsramme. Der er differentieret behandling i forhold til patientens diagnose og grad af lidelse. Vi har både individuelle forløb og kombinationsbehandling. Derudover tilbyder vi psykoedukation og mulighed for medicinsk behandling. Patientmålgruppen er patienter der lider af en personlighedsforstyrrelse og/eller svær selvskade, og der tilbydes behandling på både hovedfunktionsniveau og på regionsfunktionsniveau. Patientgruppen med svær selvskade får et særligt forløb, der indebærer undervisning og supervision på sengeafsnit. Der foregår forskning i teamet.

Vi kan tilbyde et spændende arbejde på en arbejdsplads hvor vi vægter arbejdsmiljøet højt, i en tværfaglig klinik, hvor du som psykolog vil indgå i en dynamisk personalegruppe bestående af psykologer, læge, sygeplejersker og sekretærer. Du får mulighed for at arbejde psykoterapeutisk med målgruppen personlighedsforstyrrelser indenfor et velstruktureret ambulatorium, hvor vi vægter faglighed, åbenhed og fleksibilitet højt. Vi har fokus på at tilbyde evidensbaseret og effektiv behandling og være tilgængelige for patienterne. Vi tilbyder løbende supervision til de forskellige opgaver, samt mulighed for daglig sparring med kollegaer, og faglig udvikling. Der tilbydes et psykologfagligt miljø med månedlige møder med psykologkollegaer fra andre afdelinger og mulighed for at være med til at videreudvikle det psykologfaglige indhold.

Kliniske arbejdsopgaver:Individuel og gruppe terapi
Diagnostisk udredning
Deltagelse i tværfaglige behandlingskonferencer
Deltagelse i supervision
Undervisnings og supervisionsopgaver i organisationen
 Vi er i en stor udvikling og ønsker derfor en psykolog der trives i en organisation hvor dette er en del af dagligdagen. Personlige egenskaber som gå-på-mod, positiv indstilling og blik for den dynamik, der opstår i arbejdet med patienter, er vigtige.

Kvalifikationer:Du skal være uddannet psykolog, gerne autoriseret.
Erfaring med målgruppen
Erfaring med udredning, herunder PSE og SCID interview
Erfaring med klinisk arbejde inden for psykiatrien       
Personlig egnethed 
For yderligere beskrivelse af Klinik Nord, henvises der til Psykiatriens hjemmeside https://psykiatri.rn.dk/genveje/om-psykiatrien/klinikker/klinik-nord.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Psykolog Forening, samt gældende forhåndsaftaler mellem Region Nordjylland og Dansk Psykolog Forening.

Der er røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Regionsrådet har vedtaget, at man før ansættelse i Psykiatrien skal give tilladelse til indhentning af straffeattest.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Ambulatorieleder Marie Skaalum Bloch på tlf. 31194609 eller på mail: m.skaalum@rn.dk.

Der er ansøgningsfrist d. 5.10.2020, og der forventes at blive afholdt ansættelsessamtaler d. 20.10.2020.
 

 


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen

Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Virksomhedsinformation
Region Nordjylland
Hjørringvej 180
9700
Brønderslev
Tlf
97648000
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
05-10-2020
Kviknummer
330360161
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Psykolog
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce