Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 medarbejdere til industrimiljø i Natur- og Miljøafdelingen, Nordfyns Kommune - med arbejdsplads på Otterup Rådhus, 15 minutter fra Odense

Nordfyns Kommune, Natur og Miljø

Nordfyn, Fyn

Indrykket
12-09-2023
Kontakt
Nordfyns Kommune, Natur og Miljø
Rådhuspladsen 2
5450
Otterup
Praktisk information
Oprettet
12-09-2023
Udløber
26-09-2023
Kviknummer
331577986
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du gerne arbejde med industrimiljø og være i dialog med virksomheder og borgere? For andet år træk er vi i Dansk Industris nationale erhvervsklimaundersøgelse kåret som Danmarks bedste kommune til dialog med erhvervslivet – det er vi meget stolte af - så er den gode dialog også i dit DNA, er denne stilling lige noget for dig.

Miljøteamet består af 6 medarbejdere og arbejdsopgaverne spænder bredt inden for bl.a. jordforurening, vandforsyning og grundvand, affald, støjforhold, miljøgodkendelser og VVM-screeninger, spildevandstilladelser, udledningstilladelser, miljøtilsyn og behandling af klager på industriområdet. 

Du vil få berøring med et bredt udsnit af opgaverne i teamet, men de primære opgaver, som de to stillinger fokuserer på, vil være inden for:

 • Spildevandsstruktur
 • Spildevands- og udledningstilladelser
 • Miljøtilsyn
 • Miljøgodkendelser, vurderinger og screeninger

Som en af de større og spændende opgaver, skal der udarbejdes en ny spildevandsstruktur for Nordfyns Kommune. Det tager udgangspunkt i et politisk ønske om at etablere et nyt rensningsanlæg og flytte udledningen fra Odense Fjord til Kattegat. Dette er et stort projekt til gavn for miljøet, og vi har brug for din hjælp til håndtere myndighedsrollen. Det er VandCenterSyd, der skal realisere projektet. Der er afsat penge til at understøtte dig i opgaven - fx til ekstern rådgivning.

Vi søger også erfaring inden for miljøtilsyn – har du denne, kombineret med en grundlæggende nysgerrighed og interesse for virksomhedernes store forskellighed – så er her muligheden for at være en vigtig brik i den gode, tætte dialog med virksomhederne.

Vi har som sagt brug for 2 nye kollegaer – og vi matcher kompetencerne ud fra ovennævnte behov.
 

Lidt om afdelingen
Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, fleksibilitet og medbestemmelse. Vi taler i øjenhøjde med hinanden og gør meget ud af, at du føler dig godt inkluderet som kollega. Her er både plads til den nyuddannede kollega og dig med erfaring, som gerne vil bruge den til at drive et fagligt område.

I alt er vi 14 medarbejdere i Natur- og Miljøafdelingen, der er opdelt i tre teams. Vi varetager myndighedsopgaverne på natur- og miljøområdet, fx tilsyn og godkendelse af industri og landbrug, affald, forurenet jord, rottebekæmpelse, spildevand, vandløbsprojekter, vådområdeprojekter, naturbeskyttelse, drikkevand samt beskyttelse af grundvand.

Afdelingen varetager ligeledes en række store projekter med stor politisk opmærksomhed, som blandt andet inkluderer pilotnaturpark Nordfyn, Bogense kystdiger og så den nye spildevandsstruktur.

Din profil:

 • Du har erfaring inden for området eller med myndighedsbehandling.
 • Du skal kunne sætte dig ind i en teknisk begrebsverden samt have interesse for at arbejde med administration og den tilhørende lovgivning på området.
 • Du kan fx være uddannet ingeniør eller biolog, men du kan også have en helt anden baggrund, som gør dig i stand til at varetage rollen.
 • Du har gode kommunikative kompetencer og taler i øjenhøjde med alle. Det er afgørende, at du trives i den kommunikerende og lyttende rolle og kan dermed eksempelvis bidrage i forbindelse med borgermøder.
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt, have overblik, træffe beslutninger og afgørelser.
 • Du er god til at se løsninger og kan med lovgivningen i ryggen finde en vej, som både tjener den enkelte og fællesskabet.
 • Du trives med mange bolde i luften, og lader dig ikke gå på af afbrydelser – Du er god til at arbejde koncentreret.
 • Du er bidrager til teamets samlede opgaveløsning ved at byde ind, når det brænder på.

Vi kan tilbyde dig:

 • et meget uformelt miljø, hvor der er højt til loftet og altid plads til et godt grin
 • en afdeling med både unge nyuddannede medarbejdere og erfarne kollegaer
 • egen tilrettelæggelse af arbejdet med gode muligheder for hjemmearbejde.
 • nærværende kollegaer, der tager hånd om hinanden. Vi er ikke en stor afdeling, så vi lægger vægt på at støtte hinanden i teams og afdeling
 • en afdeling, hvor vi har fokus på psykologisk tryghed – dvs. at vi åbent kan lægge udfordringerne frem, ledelse og medarbejdere imellem
 • en organisation med stor tillid og opbakning fra det politiske system
 • kantineordning mandag til torsdag
 • sundhedspakker, så har du ømme skuldre, så klarer massøren dette – men i det daglige holder vi også hinanden op på at få rejst os fra stolen og lavet lidt øvelser i fællesskab.

Vil du vide mere, kan du kontakte natur- og miljøchef Peter Simmelsgaard på tlf. 41 71 57 56.
 

Arbejdssted: Otterup Rådhus, Rådhuspladsen 2, 5450 Otterup

Arbejdstid: Fuldtid, 37 timer ugentligt

Ansættelsesstart: Tiltrædelse snarest mulig

Samtaler: Vi afholder forventeligt to samtalerunder. Ved anden samtalerunde skal du forbedre et lille oplæg og/eller forholde dig til en opgave i forbindelse hermed. Nærmere detaljer er endnu ikke fastlagt.

Særlige krav: Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted, kørekort

Overenskomst: Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest tirsdag den 26. september 2023.

Samtaler

Der afholdes samtaler i ugerne: 40 og 41 - 2023.

En attraktiv arbejdsplads - Nordfyns Kommune


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e87d4eb6)

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Nordfyns Kommune, Natur og Miljø
Rådhuspladsen 2
5450
Otterup
Praktisk information
Oprettet
12-09-2023
Udløber
26-09-2023
Kviknummer
331577986
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Miljøkonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Ingeniør og naturvidenskab), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed