Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 ledende overlæger på Røntgen og Skannig AUH, Afsnit 7

Aarhus Universitetshospital

Aarhus, Østjylland

Indrykket
24-01-2023
Kontakt
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard
8200
Aarhus N
Tlf
24965032
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
20-02-2023
Kviknummer
331473449
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

2 stillinger som ledende overlæger til vores lederteam, Røntgen og Skanning AUH, Afsnit 7 er ledig til besættelse pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Har du lyst til at have høj faglighed både i dit daglige kliniske arbejde samt have indflydelse på daglig drift, udvikling og strategi for radiologien, så tilbyder vi en unik mulighed for dette.

Vi har i Røntgen og Skanning på baggrund af Overenskomst for Overlæger 2021 og ny AUH Ledelsesmodel arbejdet med, hvordan vores ledelsesorganisering skal se ud fremover. Du kan se mere om processen og beslutningen i denne film:

https://region-midtjylland.23video.com/secret/81235430/379c7243987703b7d77558b200960f87

Vi har nu i alt fem stillinger som ledende overlæge i opslag. Da vores nuværende afsnitsledende overlæge i Afsnit 7 går på pension er de to af stillingerne i dette afsnit, hvor vi fremover vil have et lederteam på to ledende overlæger og en overradiograf.

Som ny ledende overlæge vil du sammen med dine andre nye ledende overlæge-kolleger, den ledende overlæge i ortoradiologien, Afdelingsledelsen, overradiograferne og de ledende lægesekretærer være med til at definere fremtidens lægelige og tværfaglige ledelse i Røntgen og Skanning AUH. Vi har allerede tanker om fremtidens lægeliv i Røntgen og Skanning, og vi glæder os til at arbejde videre og udvikle disse sammen med vores nye kolleger i en større gruppe.

Du kan læse mere om ansvar, opgaver, mandat, vilkår og onboarding her

Vi indretter de første år efter dine forudsætninger, så du behøver ikke have særlig ledelseserfaring for at søge stillingen.

Din faglighed kan du bibeholde og udvikle, da vi har en klar forventning om, at du har klinisk arbejde i gennemsnit 3 dage om ugen inden for Afsnit 7's portefølje. Du forventes ikke at deltage i eventuelt vagtarbejde, men det kan være en mulighed, hvis du har interesse for det.

Du kan læse Stillings- og funktionsbeskrivelse her 

 

Om Afsnit 7

Røntgen og Skanning Afsnit 7 betjener hovedsageligt de kliniske afdelinger i SYD-sporet af AUH (Kræftafdelingen, Blodsygdomme, Klinik for Mave- og Tarmkirurgi samt Klinik for Lever, Mave og Tarmsygdomme), Ældresygdomme og Akutafdelingen i Nord og primærsektor i Aarhus Kommune.

Vi arbejder derudover tæt med kollegaer i PET-centret på AUH.

Opgaverne i Afsnit 7 er både på hoved-, regions- og højt specialiseret funktionsniveau, det sidstnævnte indenfor gastro-, onko- og interventionsradiologien.

Afsnit 7 har ultralyd, CT, MR, gennemlysning, mammografi, intervention og konventionel røntgen. Vi er en stor speciallægegruppe på ca. 30 kolleger, som arbejder tæt sammen i en travl hverdag. Vi lægger vægt på et godt kollegialt sammenhold samt plads til faglig sparring og et godt arbejdsmiljø.

I Afsnit 7 er der subspecialisering indenfor det abdominale område med hovedvægt på øvre og nedre gastro, det hæmatologiske område med den primære udredning, medicinsk funktion, samt indenfor onkoradiologien inkl. mammaradiologien. Vi ser dagligt mange akutte patienter inden for alle "subspecialerne".

I Afsnit 7's interventionsteam – fysisk beliggende på OP-SYD- varetages der højtspecialiserede behandlinger, såsom RFA/MWA, PTC, TIPS, prostataemboliseringer, kemo- og blødningsemboliseringer. Arbejdet varierer mellem planlagte og akutte patienter og ofte i tæt samarbejde med anæstesien.

Mammografien i Afsnit 7 varetager kliniske mammografier og biopsier. Til denne subspecialisering hører brystscreeningsenhederne i Scandinavian Center Aarhus og i Tobaksgården i Horsens også med. 

En del af Afsnit 7's afdelingslæger indgår i 7-skiftet bagvagt med tilstedeværelsesvagt og efterfølgende rådighedsvagt fra bolig. Der er aktuelt syv læger i vagtlaget.

Vi vægter det tætte tværfaglige samarbejde højt i Afsnit 7. Både omkring afsnittets procedurer, men også omkring visitation og planlægning af undersøgelser, forberedelse af konferencer og lignende. Vi har hver måned et tværfagligt personalemøde, der understøtter dette vigtige tværfaglige samarbejde.

I Afsnit 7 er der 64 radiografer og røntgensygeplejersker, heraf 7 specialeansvarlige og 3 udviklings- og implementeringssvarlige radiografer (dækkende CT, UL og Mammografi. Alle med udviklingsopgaver både lokalt i afsnittet, på tværs af AUH og ud i Region Midt. Ydermere har vi 2 forskningsradiografer ansat.

Plejegruppen ledes af overradiografen.

Sekretærgruppen består af 11 dedikerede medarbejdere. Derudover har Afsnit 7 en afsnitssekretær ansat, der bistår afsnitsledelsen i den daglige drift.  Sekretærgruppen i Afsnit 7 ledes af den ene af de 2 ledende lægesekretærer i Røntgen og Skanning.  

 

Om Røntgen og Skanning

Røntgen og Skanning er en af landets største radiologiske afdelinger. Røntgen og Skanning er opdelt i afsnit, men er i praksis en samlet enhed. Det betyder, at du som overlæge skal indgå i et større fagligt fællesskab og via dette understøtte patientforløb, afdelingens drift og kolleger i andre afsnit.

Vi er nu ca. 380 ansatte, heraf ca. 82 speciallæger, fordelt på 4 afsnit. Vi udfører ca. 200.000 undersøgelser årligt (505.000 procedurer), heraf mange højt specialiserede inkl. MDT-konferencer og second opinion af undersøgelser fra andre hospitaler – regionale og uden-regionale. Afdelingen er universitetsafdeling for Region Midtjylland og dækker alle højt specialiserede funktioner i Sundhedsstyrelsens Specialeplan. Vi er i tæt samarbejde med de fleste afdelinger på Aarhus Universitetshospital samt de øvrige radiologiske afdelinger i regionen. Herudover har afdelingen formaliseret samarbejde med Aarhus Universitet omkring forskning, uddannelse og undervisning samt klinisk med Institut for Retsmedicin.

Afdelingen har et stærkt forskningsmiljø med klinisk professorat og 2 forskningsenheder:

Forskning på Røntgen og Skanning - AUH til fagpersoner

Røntgen og Skanning har et stort ansvar inden for uddannelsen af radiologiske speciallæger i Region Midtjylland og har både introduktions- og et stort antal hoveduddannelseslæger. Herudover har afdelingen også radiografstuderende samt lægesekretærelever og studerende fra den nye Sundhedsadministrativ koordinator uddannelse.

AUH's strategiske ambition, som også er vores, har 3 overskrifter:

  • Vi møder hele mennesket
  • Vi har den højeste faglighed
  • Vi skaber resultater gennem samarbejde

Afdelingen ledes af en afdelingsledelse bestående af en cheflæge, en chefradiograf og en klinisk lærestolsprofessor. Hvert afsnit har en afsnitsledelse bestående af 1-2 afsnitsledende overlæge(r)og en overradiograf.

 

Hvis du vil vide mere

Vi håber, at du har lyst til at vide mere. Du er meget velkommen til at kontakte os for en fortrolig snak, også hvis du endnu ikke føler dig helt parat til en lederstilling, men bare er nysgerrig.

Du kan kontakte:

  • Cheflæge Vibeke Fink-Jensen, 2475 1179 (i uge 7 på tlf.: 2231 1513), (vibfin@rm.dk)
  • Chefradiograf Morten Kamp Ditlev, 6136 8998 (mordit@rm.dk)
  • Afsnitsledende overlæge Mona Rosenkilde, 2142 7160 (mona.rose@rm.dk)
  • Overradiograf Christine Houman Nyrup, 2142 9315 (chrinyru@rm.dk).

 

Ansøgning

 Ansøgningen skal udfærdiges i henhold til Sundhedsstyrelsens beskrivelse af de 7 lægeroller og skal indeholde speciallægeautorisation i radiologi, curriculum vitae samt eventuel publikationsliste.

Den faglige bedømmelse sker på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hvert af de syv lægelige kompetenceområder.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallægers indgåede overenskomst for lægelige chefer.  Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest samt autorisation.

 

Vi glæder os til din ansøgning

 

Ansøgningsfrist: Mandag, den 20. februar 2023 kl. 12.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: Fredag, den 10. marts 2023

 

 

 

 


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard
8200
Aarhus N
Tlf
24965032
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
20-02-2023
Kviknummer
331473449
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed