Opgaverne
Opgaver i relation til mekanisk design og CAD:
Stillingen omfatter mekanisk design af skroget til en flydende drone, herunder CAD-modellering, analyse af hydrostatiske egenskaber og prototypefremstilling. Opgaverne har en varighed af 4 måneder og har et omgang af 15 timer/uge
Opgaver i relation til Datalogger og nye sensorer:
Stillingen omfatter optimering af eksisterende datalogger, herunder implementering af nye sensorer, samt udvikling/implementering af regulator til flydende drone. Opgaverne har en varighed af 4 måneder og har et omgang af 15 timer/uge
Vores forventninger til dig
Du har færdiggjort en relevant bacheloruddannelse og er sandsynligvis i gang med en relevant kandidatuddannelse. Du kan arbejde selvstændigt såvel som i team. Viden om GNSS, design og sensorer er en fordel.
Hvad tilbyder vi dig
Du lærer at være en del af et forskningsbaseret team og kan tilegne dig kompetencer indenfor GNSS teknologier og logistik.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Du ansættes som akademisk medarbejder.
Arbejdstiden og varigheden af ansættelsen sammensættes på baggrund af hvilke opgaver du er interesseret i og har forudsætningerne at løse. Mange af opgaverne kan tilrettelægges fleksibelt ift. ferier, eksaminer mv.
Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.
Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 7. juni 2023. I din ansøgning skal du tilkendegive hvilke opgaver du specifikt er interesseret i.
Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter din motiverede ansøgning, CV og dokumentation for studieaktivitet. I ansøgningen vil vi gerne høre lidt om dig, dine kompetencer og hvorfor du søger stillingen.
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte videnskabelig assistent, Alexander Vesterhauge, mob: 50 93 01 33, E-mail: mailto:alves@dtu.dk. Læs mere om GEO afdelingen her: https://www.space.dtu.dk/english/research/research-divisions/geodesy-and-earth-observation
Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.
Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.